Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Doos op maat

Veel van onze klanten kiezen voor kartonnen dozen op maat, hierdoor hebben ze de mogelijkheid geheel zelf de maatvoering kunnen bepalen en het model van de doos. Zo kunnen we bijna alle modellen leveren die het fefco boek heeft. Qua model is het ook handig eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor verschillende producten zijn er ook verschillende modellen interessant en geeft ook een betere bescherming dan altijd maar een Amerikaanse Vouwdoos op maat. Zo hanteren wij veelal wikkeldozen op maat bij lage producten met een lange lengte. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen en Posters.

Daarnaast zetten we voor kledingwinkels weer vaak een postdoos op maat in omdat het een leuke manier van uitpakken is. De presentatie van het product wat u verkocht heeft is gelijk zichtbaar bij de klant. In sommige gevallen is het leuk om als bescherming in de doos een vloeipapier te doen. Tevens geeft dit een leuk effect, de functie is beperkt maar laten we eerlijk zijn. Het oog wil soms ook wat.

Een doos op maat kan natuurlijk uitgevoerd worden in wit of bruin karton. Helemaal zoals u zelf wilt. Eventueel is daar aan toe te voegen dat u een bedrukking op de doos aanbrengt. Dit kan doormiddel van een flexo bedrukking, print, etc. Voor de bedrukking zelf zijn er verschillende technieken mogelijk.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande interesse in een doos op maat van ons, dan staan wij graag voor u klaar. Dan nemen we de wensen graag met u door. Ook het financiële aspect kan een zwaarwegend item zijn om te komen tot een bepaalde keuze. Ook hierin kunnen wij u bij helpen.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/dozen-op-maat/vouwdozen-op-maat/g-10000093