Accent Wonen
Image default
Verbouwen

Een goede steigerbuis kopen

Een tijd geleden kwam een vriend bij mij het huis verven. Dit was al in geen jaren gebeurd en daarom was het wel weer eens tijd. Ik had alles voor hem klaargezet, een emmer om water in te doen, een doekje waarmee hij het te schilderen oppervlak schoon kon maken, een schuurmachine, verfkwasten en alles wat maar nodig is om een dergelijke klus te klaren. Toen hij echter arriveerde zei hij dat hij het liefst met een steiger zou willen werken omdat dit niet alleen het snelst ging maar ook nog eens het veiligst was. Omdat ik veiligheid altijd heel erg belangrijk vind vond ik het geen enkel probleem om even naar zijn huis te rijden om daar zijn rolsteiger op te halen. We laadden alles in en reden toen weer richting mijn huis om daar tot de ontdekking te komen dat we een verkeerde steigerbuis hadden meegenomen en daarnaast ook nog eens een steigerbuis te weinig. Ik keerde daarom gelijk om om de vergeten steigerbuis te halen en de andere steigerbuis te ruilen waardoor we die dag al behoorlijk wat vertraging opliepen. Afijn, dergelijke dingen gebeuren nou eenmaal en ik wilde er ook niet te lang om rouwen. Ik heb samen met de vriend de steigerbuis en alle andere onderdelen om weten te vormen tot de gewenste steiger waardoor we aan de slag zouden kunnen gaan. Al snel merkten we dat het op deze manier inderdaad veel sneller werkte en daardoor vergaten we al snel het gedoe dat we hadden gehad met de steigerbuis. Toch zou het hier helaas niet bij blijven, al spoedig zaten we met een groter probleem en wederom betrof het hier een steigerbuis. In de volgende alinea wil ik u graag vertellen wat ons overkomen is maar ook hoe wij dit probleem uiteindelijk hebben weten op te lossen. Op die manier hoop ik u van een aantal goede tips en adviezen te kunnen voorzien. Mocht u ooit in eenzelfde situatie terechtkomen dan is het goed om te weten wat u in een dergelijk geval nog zou kunnen doen. Kortom, genoeg redenen om niet langer meer te treuzelen en snel naar deel twee van deze tekst te gaan.

Heel eenvoudig een steigerbuis bestellen via het internet

Zoals gezegd kwamen onze werkzaamheden traag op gang maar toen we eenmaal bezig waren ging het echt heel erg lekker. Het houtwerk bleek vooral heel erg vies te zijn en daarom deed een grondige schoonmaakbeurt al wonderen. Wij waren daarbij ook heel erg content met de rolsteiger waar we voor gekozen hadden, het mocht dan wat gedoe geweest zijn wat betreft het vergeten en ophalen van de steigerbuis, uiteindelijk zou ons dit niet meer deren. Toch was hiermee niet heel het verhaal omtrent de steigerbuis verteld want op een gegeven moment, toen wij naar beneden klommen, zagen we dat er een scheur in de steigerbuis zat. Dat was natuurlijk iets waar wij heel erg van schrokken omdat het onze persoonlijke veiligheid in gevaar bracht! Wij snapten niet hoe een steigerbuis nou zou kunnen scheuren en hebben dan het werk ook meteen stilgelegd om te kijken of er misschien nog een steigerbuis was die scheuren vertoonde. Dat bleek gelukkig niet het geval te zijn maar het was wel duidelijk dat we deze ene steigerbuis zo spoedig mogelijk zouden moeten vervangen wilden we nog op een veilige manier willen blijven doorwerken. Hiermee diende tegenslag nummer twee zich dus aan en daar baalden we echt behoorlijk van. Gelukkig wist ik nog een manier om voor weinig geld aan een goede steigerbuis te komen en daarom heb ik voorgesteld om het werk gewoon even te laten rusten en om eens op het internet te gaan kijken naar een steigerbuis. Zo gezegd zo gedaan, we zijn even naar Tojan.nl gegaan om te kijken wat men daar zoal in het assortiment had en al snel hebben we onszelf kunnen overtuigen van het feit dat ze bij Tojan.nl heel hoogwaardige artikelen in het assortiment hebben opgenomen. Voor de consument is het hier een paradijs op aarde! Daarom ben ik er ook even voor gaan zitten om u ook op de hoogte te brengen van wat ik gevonden had omdat ik u dit niet wilde onthouden.

Goede service en snelle levering

Het was voor mij erg belangrijk dat mijn bestelling zo spoedig mogelijk geleverd zou kunnen worden omdat we het werk graag weer wilden hervatten. Ik had al heel snel in de gaten dat wanneer je zocht naar een steigerbuis je toch echt hier moest zijn en daarom heb ik ook niet lang hoeven aarzelen om al dan niet een bestelling te plaatsen. Ik heb wel eerst nog even een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang het ongeveer zou kunnen duren voordat ik mijn steigerbuis in huis had. Het leek wel alsof men op mijn berichtje zat te wachten omdat ik al binnen een half uur antwoord had ontvangen. Mij werd verteld dat men probeerde om mijn bestelling de volgende dag al te leveren. Dat noem ik nog eens service! Ik was dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Kortom:

  • kijk ook eens even op de vernieuwde website van dit bedrijf
  • u kunt hier werkelijk alles vinden waar u naar op zoek bent
  • voor weinig geld heeft u ware topkwaliteit in handen

Wacht daarom vooral niet langer en neem vandaag nog maar even een kijkje op de geheel vernieuwde website van dit bedrijf.