Accent Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

20ft container kopen bij Zelfbouwcontainer

20ft container kopen bij Zelfbouwcontainer

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om extra opslagruimte te creëren met behulp van een zeecontainer. Deze zeecontainers zijn er in verschillende maten, zo heb je een 10ft container, een 20ft container en een 40ft container. Deze containers zijn gebruikt in de scheepvaart en hebben heel de wereld gezien. Dit zorgt ervoor om een container te krijgen die nog een beetje eruit ziet je de hoofdprijs betaald. Een ander voorkomen is dat een 20ft container kopen gepaard gaat met een container die volledig verroest is door de vele internationale zeereizen. Gelukkig heeft Zelfbouwcontainer hiervoor de oplossing gevonden.

Een demontabele 20ft container kopen?

Zelfbouwcontainer heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van goedkope opslag en heeft een uniek product. Namelijk de demontabele 20ft container, deze container heeft dezelfde maten als een reguliere 20ft container, maar heeft veel voordelen ten opzicht van deze. 

Ten eerste is de demontabele 20ft container van Zelfbouwcontainer tegen een lagere prijs te krijgen en de kwaliteitsverhouding is veel hoger. Dit is te danken aan dat de containers van Zelfbouwcontainer niet uit de haven komen, maar nieuw geproduceerd zijn. Hierdoor hebben deze containers ook een anti-roest garantie afhankelijk van de 20ft container die u aanschaft. Daarnaast is het mogelijk de demontabele 20ft container te kopen in een RAL kleur naar keuze. Kies hier bijvoorbeeld een kleur die perfect past bij uw tuin of bij uw bedrijventerrein. Verder is er nog een voordeel ten opzicht van een reguliere 20ft container en dit heeft te maken met verplaatsbaarheid. Waar je namelijk voor een zeecontainer een kraan nodig hebt om deze te plaatsen is het voor de containers van Zelfbouwcontainer mogelijk om dit met een kraan te doen, maar het is ook mogelijk om deze te plaatsten met een heftruck en het is zelfs mogelijk de container te plaatsen met behulp van een aantal sterke mensen. Ook kan de 20ft container van Zelfbouwcontainer weer gemakkelijk verplaatst worden met deze verschillende plaats methodes. 

Waarom een 20ft container kopen?

Nu hoor ik u denken, waar kan ik een demontabele 20ft container voor gebruiken. Dat is goed want de 20ft container van Zelfbouwcontainer heeft veel verschillende toepassingen waar wij achter zijn gekomen over de jaren heen. Bent u een particulier en heeft u een tuin, dan kan de 20ft container gemakkelijk worden gebruikt als alternatief voor een tuinhuis. Vindt u een 20ft container een maatje te groot dat is geen enkel probleem. Wij hebben namelijk nog veel meer formaten die mogelijk zijn voor u. Onze kleinste container is 1,5 bij 2 meter groot en de grootste container is 6 bij 6 meter. Een 20ft container zit hier tussenin en is ongeveer 6 bij 2 meter groot. De meeste formaten die hier tussen zitten kunnen wij voor u regelen. Een ander voordeel aan de containers is ook dat deze gekoppeld kunnen worden om zo een grotere container te maken. 

Waarom een 20ft container kopen bij Zelfbouwcontainer

Hopelijk bent u volledig overtuigd om een 20ft container te kopen, nu is alleen de vraag waar koop ik zoiets. Geen probleem, deze containers zijn op veel plekken verkrijgbaar, maar bij Zelfbouwcontainer geniet u nog van extra voordelen. Zo hebben wij allereerst de laagste prijs garantie van Europa en kunnen wij snel bij u leveren doordat wij veel verschillende formaten standaard op voorraad hebben liggen. Bovendien hebben wij het transport in eigen beheer zodat u altijd maar met één partij te maken heeft als u een container besteld. Als laatste kunnen wij ook tegen een meerprijs de container voor u in elkaar zetten, mocht u dit niet willen dan krijgt u uiteraard een handleiding overhandigd tijdens de levering.

 

https://www.zelfbouwcontainer.nl/cat/demontabele-containers/20ft-container/