Accent Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Dag en nacht Glaszetter Amsterdam

GLASZETTER IN AMSTERDAM: Glaszetter Snel

De Glaszetters van Glaszetter Snel hebben al ruim 40 jaar ervarig in Amsterdam voor alle glasdiensten. Wij leveren, plaatsen en repareren alle soorten glas. Bij glasschade zijn wij in Amsterdam en omgeving binnen 30 minuten ter plaatse om uw glas te repareren.

De voordelen van glaszetter Amsterdam

De voordelen van Glaszetter Snel:

 • Alle glasdiensten in huis
  Levering, montage en reparatie van alle glassoorten
 • 24 / 7 glasservice bij glasschade
  Binnen 30 minuten ter plaatse, zonder voorrijkosten
 • 3 dagen levertijd
  Elke glassoort geleverd binnen 3 dagen
 • Grote voorraad
 • Bijna alle glassoorten op voorraad in onze glashandel

Werkgebied Glaszetter Amsterdam

Glaszetter Amsterdam is werkzaam in heel Amsterdam en omstreken. Het werkgebied is de laatste jaren uitgegroeid tot van Amsterdam naar heel Noord Holland en delen vanZuid Holland, Utrecht en Flevoland. Wij werken samen met vele erkende glaszetters en kunnen in vrijwelk alle gevalen binnen 30 minuten aanwezig zijn bij spoed gevallen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en bieden altijd een oplossing. Soms zal het een noodoplossing zijn, maar dan zorgen wij er binnen drie dagen voor dat we het komen maken zoals het hoort. Wi zijn gespeicialiseerd in isolatieglas, veiligheidsglas en beloopbaar glas.

 

Betrouwbaar en gecertificeerd

De glaszetters vanGlaszetter Amsterdam zijn betrouwbare partners voor alle glasdiensten. Zij voldoen aan strenge veiligheidseisen en werken volgens de VCA-gecertificeerde specificaties, wat betekent dat zij hun werkomgeving altijd respecteren door deze veilig te houden tijdens installatie- of reparatiewerkzaamheden aan woningen in heel Amerika!
Een beetje extra info: Het Politie Keurmerk Veilig Wonen vereist dat medewerkers die werkzaamheden verrichten die te maken hebben met het handhaven van de openbare orde gecertificeerd zijn via deze organisatie – daarnaast is er een extra eis over het respecteren van zowel mensenrechten/rechtmatigheid terwijl men niet alleen voor zichzelf zorgt maar ook voor anderen.

 

https://glaszettersnel.nl/glaszetter-amsterdam/