Accent Wonen
Image default
Inrichting

Scandinavische eetkamerstoelen van Sav & Økse

Houten eetkamerstoelen met Scandinavisch design

Op zoek naar mooie houten eetkamerstoelen om jouw eethoek compleet te maken? De collectie van meubelmerk Sav & Økse bevat een aantal modellen houten stoelen met prachtig Scandinavisch design. Er zijn volledig houten stoelen van eikenhout, maar ook houten stoelen met gestoffeerde zitting. Ook is er model Enni (foto), deze eetkamerstoel heeft een Deense look en heeft een gestoffeerde zitting en rug. Op de houten eetkamerstoelen van Sav & Økse kun je uren tafelen!

Verschillende soorten Scandinavische eetkamerstoelen

Zoals eerder gezegd zijn er in de collectie diverse modelen Scandinavische stoelen van eikenhout. Zo is er de Edske, al sinds de lancering een grote favoriet. Deze stoel heeft een frame constructie waarbij de poot doorloopt en zo de rugleuning ondersteunt. De gebogen rugleuning van stoel Edske zorgt voor een natuurlijke vorm en optimaal comfort. De Edske is er in eiken naturel en eiken zwart gebeitst. Met houten óf gestoffeerde zitting. Stof naar wens is mogelijk! Dit is ook zo bij model Sinni (alleen eiken mat gelakt). Deze charmante en tijdloze stoel met Scandinavisch design is een speelse eetkamerstoel, vanaf elke hoek mooi om te zien. Er zijn nóg meer modellen om te ontdekken, je vindt deze op de website.

De Sav & Økse collectie

Sav & Økse staat voor Scandinavisch design. Pure designs, ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt. Het begon allemaal met Scandinavische eettafels van massief hout, maar inmiddels is de collectie uitgebreid met krukken, eettafelbankjes, kasten, banken en dus ook diverse houten eetkamerstoelen. Hout staat altijd aan de basis van het ontwerp. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Sav & Økse Deens is voor ‘zaag’ en ‘bijl’.

Word jij blij van Scandinavisch design en ben je op zoek naar nieuwe meubels om jouw woonruimte een Scandi, Japandi of Wabi Sabi tintje te geven? Kijk dan eens op www.sav-okse.nl. Sav & Økse is een merk van De Machinekamer en heeft showrooms in Zaandam en Utrecht. Online shop je met gratis verzending binnen Nederland.

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/zitmeubels/stoelen/