Accent Wonen
Image default
Keukens

Waar moet ik op letten om een keuken te renoveren.

De keuken is een van de meest opwindende kamers in uw huis om te renoveren.

Een keukenrenovatie zal uw leefruimte opfrissen en het zal waarde toevoegen aan uw huis als u ervoor kiest om het op een dag te verkopen.
Zodra u besluit om de renovatie uit te voeren, moet u rekening houden met de kosten. Gemiddeld kost een middelgrote keuken 5.000 tot 15.000 euro om te worden geplaatst en opgeknapt. De prijs is afhankelijk van de grootte van de keuken, de gebruikte materialen en de keukenapparaten  die je kiest.

Hier zijn enkele tips om de kosten laag te houden.

Stel zeker een budget vast.

Als je eenmaal het budget hebt bepaald, kijk dan naar betaalbare materialen en vermijd dure gadgets. Sla het verbouwen over van iets dat er nog als nieuw uitziet en goed past bij de toevoegingen.

Verwijder uw oude keuken of kioes voor renovtie van kastdeurtjes en bovenblad.

Haal zelf de oude kasten eruit en probeer ze te verkopen als ze in goede staat verkeren. U kunt uw elektrische apparaten wegdoen, maar als u gasapparaten heeft, schakel dan een professionele Elektricien Arnhem in.

Winkel rond voor kasten en werkbladen.

Een kleine keuken heeft ongeveer 6 units, een middelgrote keuken 8 en een grote keuken heeft 12 of meer units. Kies betaalbare materialen en een lay-out om wat geld te besparen op de units. Zo is een standaard wandmeubel niet zo duur als een ronde hoekkast of een kast met glasinleg. Als het om werkbladen gaat, kies dan voor slijtvast materiaal dat bestand is tegen water en hitte en ook bestand is tegen intensief gebruik. Maak ook een ontwerp van uw keuken dat helpt.

Vervang apparaten alleen als dat nodig is

Apparaten voegen ongeveer 1000 tot 2000 euro toe aan uw keukenmontagekosten. Het eerste dat u moet doen, is beslissen of u de apparaten moet vervangen. Kijk rond en vermijd apparaten die u zelden zult gebruiken. Sla de vervanging van de oven of de koelkast niet over als ze oud zijn of niet goed werken.

Kijk of uw groepenkast het aankan.

Veel keukenapparaten zoals inductie koken vergen veel stroom. Voeg een groep toe in uw meterkast. Laat een professional er naar kijken en zij rekenen uit wat maximaal belast kan worden in één groep. Woont u in de omgeving van Arnhem neem dan contact op met Elektricien-Arnhem

 

http://www.elektricien-arnhem.nl/