Accent Wonen
Image default
Meubels

Tweedehands design meubels bij De Machinekamer

Op zoek naar tweedehands design meubels om jouw woonruimte mee op te fleuren? Bij De Machinekamer vind je een uitgebreid en wisselend aanbod aan twedehands design klassiekers. Onze showrooms staan vol met mooie ontwerpen van bekende (en onbekendere) ontwerpers uit de jaren ’30 tot de jaren ’80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels. 

Waarom kiezen voor tweedehands design?

Het aanschaffen van tweedehands design meubels / vintage meubels is een duurzame manier om je woonruimte in te richten. Dankzij jou krijgt het meubelstuk namelijk een tweede (of derde, vierde…) leven. Een enkeltje naar de vuilstort wordt dus voorkomen. Design meubels zijn van hoge kwaliteit waardoor ze tientallen jaren mee kunnen. Daarnaast hebben deze meubelstukken vaak een tijdloos karakter en passen ze in diverse interieurs. Als een ware blikvanger geeft een Martin Visser bank, Artifort fauteuil of Eames bureaustoel jouw woonruimte een instant upgrade. 

Vintage design en nieuwe meubels

Een geliefde combinatie: vintage en nieuwe meubels. Combineer bijvoorbeeld een nieuwe eettafel met vintage stoelen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling door het gebruik van verschillende materialen en stijlen. Of wat dacht je van een unieke vintage fauteuil in combinatie met een nieuwe design bank van Sav & Økse? Door het maken van verschillende combinaties, creeër je jouw eigen unieke interieur. 

Vintage shoppen bij De Machinekamer

Sinds 2006 is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavische, Nederlandse en industriële design meubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. Het aanbod is verdeeld over ons magazijn en de showrooms in Zaandam en Utrecht. Al het aanbod vind je online. Wil je een specifiek product komen bekijken? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen we dat het op de juiste plek klaar staat voor een bezichtiging. 

De Machinekamer heeft een showroom in Zaandam op de Stormhoek 39, onze showroom in Utrecht vind je op de Nieuw-Amsterdamlaan 15-17. Tot snel!

https://www.demachinekamer.nl/nl/service/tweedehands-design-meubels/