Accent Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Buiten eten én buiten koken

Wanneer je denkt aan zomers weer, dan denk je al snel aan heerlijk buiten eten en buiten koken. Met een prachtige en praktische Douglas buitenkeuken zet je zelf de lekkerste gerechten op tafel. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van de fijnste zomeravonden en kom tot rust in je tuin of op je balkon. De Douglas buitenkeuken is geschikt voor een grote tuin en zelfs geschikt voor een klein balkon doordat ze in diverse samenstellingen en maten beschikbaar zijn. Kies voor de Douglas buitenkeuken die past bij de afmetingen van jouw tuin, jouw balkon en jouw persoonlijke wensen. Wil je een hele grote buitenkeuken die van alle gemakken is voorzien? Of kies je toch voor een compacte buitenkeuken waar je simpele en snelle gerechten mee kan maken? Echt alles is mogelijk!

Het genot van buiten eten en buiten koken

Buiten eten en buiten koken geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Geniet van de ongedwongen sfeer die het buitenleven met zich mee brengt. Maak de heerlijkste gerechten in een echte buitenkeuken en geniet van de extra dimensie die de weersinvloeden aan het eten toevoegen. Zo kan je heerlijk ontspannen in het warme avondzonnetje of geniet je van een zomers briesje met de lekkerste grillgerechten. Met een Douglas buitenkeuken tover je de mooiste gerechten op tafel en zal de keuken een echte eyecatcher in de tuin zijn. De keuken is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en afmetingen zodat er altijd een buitenkeuken is die past bij jou en jouw wensen. Of je nu kiest voor een grote bakplaat of juist een grote grill, voor iedere kookliefhebber is een ultieme buitenkeuken beschikbaar.

Buiten koken met de Douglas buitenkeuken

De Douglas buitenkeuken is van alle gemakken voorzien. Zo kan je de buitenkeuken samenstellen met een grill, een extra rooster of zelfs met een grote kookplaat. De Douglas buitenkeuken helpt je met het op tafel toveren van de mooiste en lekkerste gerechten door de praktische indeling. Bij de Douglas buitenkeuken heb je namelijk voldoende opbergruimte voor je kookspullen waardoor je ontspannen in de buitenkeuken kan staan. De buitenkeuken is voorzien van wielen waardoor de keuken eenvoudig te verplaatsen is. Zo kies je zelf waar je de keuken neer zet en kan je flexibel omgaan met de ruimte. Wil je uitgebreid koken? Geen enkel probleem! Maar kies je liever voor een snel gerecht, dan is dat met de buitenkeuken ook eenvoudig uit te voeren. Stel de buitenkeuken samen zoals jij zelf wilt zodat je iedereen kan verrassen met jouw kookkunsten.

Ben je als kookliefhebber op zoek naar een echte eyecatcher voor in de tuin? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de mogelijkheden die de Douglas buitenkeuken kan bieden. Kook voor een groot gezelschap in de heerlijke avondzon, of kies voor een intieme maaltijd met je geliefde. De Douglas buitenkeuken is aan te passen aan jouw behoeften en wensen zodat er altijd wel een buitenkeuken is die bij jou past. De buitenkeuken is een echte eyecatcher van de tuin en doordat je flexibel met de ruimte om kan gaan past hij zowel binnen grote al kleine tuinen.