Accent Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe een zwembad af te kitten.

Hoe een zwembad af te kitten. Ktbedrijf Amsterdam kan helpen.

Zoals bij elk probleem is voorkomen beter dan genezen. een revolutionaire kit, voorkomt lekkages in uw zwembad en dicht tevens uw zwembadlekkage voor onbepaalde tijd af. De vakmensen zoals AreYouKittingMe, hoeven het zwembad nooit opnieuw te bezoeken of de lijst met problemen te doorlopen, zoals een must is bij elke nieuwe ontwikkeling of voltooid project. Zij geven namelijk GARANTIE op hun werkzaamheden.

Dankzij de unieke hybride polymeerformulering kunnen lekken in zwembaden onder water gedicht worden met een druk van 1 bar, zonder het zwembad leeg te laten lopen.
De kit met zijn unieke formule laat nooit bacteriën zijn lelijke kop zien en hoeft daarom nooit te worden gestript en vervangen.
De kit verzegelt niet alleen een zwembad, het verzegelt ook vijvers en heeft geen nadelig effect op vissen of andere zeedieren. Het heeft ook een voedselcertificaat en kan worden gebruikt in gebieden waar voedsel wordt bereid.
De kit moet altijd bij elke klus worden gebruikt om reparaties en onvermijdelijke lekken te voorkomen. De kit is bestand tegen negatieve hydrostatische druk die lekken veroorzaakt in zwembaden en ondergrondse betonnen watertanks.
De kit, de nummer 1 afdichtingskit heeft een verbazingwekkende flexibiliteit en extreme duurzaamheid, het maakt de nummer 1 afdichtingskit voor zwembaden en is de beste oplossing voor het waterdicht maken van zwembaden en het repareren van zwembadlekken.

Deze kit heeft nog een andere eigenschap.

De kit is ook de nummer 1 constructielijm op de markt en zal niet alleen een lek in uw zwembad voorkomen en repareren, het vormt ook de sterkste hechting met elk bouwmateriaal dat er is (exclusief polypropyleen). Als u besluit een ander materiaal te verlijmen of iets toe te voegen aan uw waterornament, kunt u deze kit ook voor deze klus gebruiken…

De toepassingen zijn eindeloos, niet alleen uitstekend voor het afdichten van lekken in zwembaden, maar ook voor waterornamenten, voor vijvers, aquaria en onderzeeër onderhoud.

Neem contact op met Kitbedrijf Amsterdam van AreYouKittingMe en vraag naar de mogelijkheden. Nogmaals soms is het dus ook mogelijk om een gevuld zwembad te behandelen met deze super kit.

 

https://kitbedrijf-amsterdam.nl