Accent Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe geef je jouw oude schutting een tweede leven?

Heb je een oude, versleten schutting in je tuin? Geef het een tweede leven en maak er iets moois van! Met een paar simpele stappen kun je jouw schutting transformeren tot een eyecatcher in je tuin. Wil je toch liever een compleet nieuwe schutting? Kijk dan eens online bij https://hekkenpoorten.nl/. Hier vind je allerlei soorten schuttingen voor leuke prijzen.

Handen uit de mouwen: geef je schutting een grondige schoonmaakbeurt

Staat je huidige schutting er wat treurig bij? Geef je schutting dan een goede schoonmaakbeurt. Verwijder al het vuil en losse verfresten met water en zeep. Schuur daarna de oppervlakte licht op om eventuele ruwe plekken glad te maken. 

Verrijk je schutting met kleur

Vervolgens kun je jouw creativiteit de vrije loop laten! Verf de schutting in vrolijke kleuren die passen bij jouw stijl en tuin. Je kunt ook verschillende kleuren combineren voor een speels effect. Denk aan felgeel, mintgroen of zelfs pasteltinten. The sky is the limit! Je zult zien dat een vrolijk kleurtje jouw schutting al meteen opfleurt.

Decoreer erop los!

Daarnaast kun je de schutting decoreren met hangende plantenbakken of klimplanten. Dit voegt niet alleen groen toe aan je tuin, maar zorgt ook voor extra privacy. Maak ook zeker gebruik van accessoires zoals buitenverlichting, spiegels of houten panelen om de schutting nog meer karakter te geven. Met deze eenvoudige tips geef je jouw oude schutting een nieuwe look en maak je van je tuin een gezellige plek om van te genieten!

Is je schutting echt niet meer te redden? Investeer dan in een nieuwe!

Is je schutting  echt te oud om nog mooi opgefleurd te worden met kleurtjes, decoratie of mooie verlichting? Kijk dan ook eens naar nieuwe schuttingen. Soms is een nieuwe plaatsen simpelweg de beste optie.

 

https://hekkenpoorten.nl/