Accent Wonen
Image default
Verhuizen

Waarom verhuizen naar Arnhem een goed idee is

Waarom verhuizen naar Arnhem een geweldig idee is

 

Een stad die je waarschijnlijk nog niet goed kent, maar absoluut de moeite waard om te ontdekken. Waarom zou je naar Arnhem verhuizen, vraag je je misschien af? Er zijn een aantal goede redenen. In deze blog vertellen wij jou een aantal redenen.

 

Korte geschiedenis Arnhem

Arnhem bestaat al sinds de Romeinse tijd. Door de komst van spoorwegen werd Arnhem een belangrijk knooppunt voor het treinverkeer in Nederland. Hierdoor groeide de stad snel. Het mooie Park Sonsbeek werd aangelegd en er kwamen mooie huizen bij. Dit alles heeft ertoe geleid dat Arnhem een aantrekkelijke woonplaats is geworden.

 

Economie Arnhem

In de stad is er veel ontwikkeling en energie. De stad ligt tussen de Randstad en Ruhrgebied, hierdoor is het makkelijk om tussen deze twee gebieden te reizen. Ook ligt er een World Trade Centre vestiging, er zijn genoeg carrière kansen in Arnhem Verder zijn er ook genoeg winkelcentra in Arnhem te vinden.

 

Verkeer en vervoer in Arnhem

Niet alleen het spoor is een belangrijk onderdeel van transport in Arnhem, maar ook het water. De Rijn stroomt midden door de stad, daarom is het ook aantrekkelijk om hier met een boot te komen. Fietsen is ook geen probleem in deze stad. Met de auto naar Arnhem komen is ook een optie, want er zijn genoeg parkeergelegenheden.

 

Cultuur in Arnhem

Het uitgaansleven in Arnhem is niet saai. De Korenmarkt is het uitgaanscentrum van de stad. In de zomermaanden is de Rijnkade ingericht met gezellige terrassen, zeker een bezoekje waard! Ook is er veel toerisme in Arnhem, dit komt door Slag om Arnhem die heeft plaats gevonden en de Operatie Market Garden.

 

Verhuizen naar Arnhem

We hebben je een aantal redenen gegeven om in Arnhem te komen wonen, zoek jij nog een verhuisbedrijf? Bekijk hier een verhuisbedrijf in Arnhem.