Accent Wonen
Image default
Woning en Tuin

Een container als tuinhuis?

Een container als tuinhuis? 

Bent u op zoek naar extra opslag in de tuin? Maar wilt u iets anders dan een standaard houten tuinhuis? Dan is een Zeecontainer als tuinhuis een praktische en unieke oplossing. 

Waarom een container als tuinhuis kopen

Een container is een duurzaam en onderhoudsvrij product door de hoge kwaliteit staal en stevige houten vloer. Onze tuincontainers zijn het voordeligste model met veel verschillende voordelen: 

De tuincontainer is de meest voordelige en handig container uit ons assortiment, dit komt door de vele extra’s die erbij komen. Zo wordt de tuinhuis container geleverd met vier gratis stelling planken, twee planken van twee meter en twee planken van één meter. Dit is zeer handig om spullen zoals gereedschap en dozen uit te stallen, zodat deze gemakkelijk te bereiken zijn. Een andere gratis accessoire die bij de tuinhuis container geleverd wordt is de uitschuifbare oprijplaat, deze bevindt zich onder de deur kant. Dit kan zeer handig zijn voor bijvoorbeeld een kruiwagen of de grasmaaier. Als laatste beschikt de tuincontainer ook nog standaard over twee sloten om de deur af te sluiten voor onbevoegden.

Specificaties van de Zelfbouwcontainer tuinhuis:

  • Compact formaat buitenkant (LxBxH): 1500 x 2280 x 2075 mm

  • Veel opslagruimte binnenkant(LxBxH): 1347 x 2120 x 1948 mm

  • Demontabel: gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin of op het gazon. 

  • Beschikbaar in alle RAL classic kleuren (zit al in de prijs inbegrepen) 

Toepassingen van de demontabele tuincontainer

De tuincontainer is voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. De meeste klanten gebruiken de container als opslag van verschillend materiaal zoals gereedschap, tuinkussens en tuin materiaal. Dit kan heel handig zijn voor gebruik in de tuin en door de oprijplaat kunnen er gemakkelijk dingen in de container worden gezet zoals een grasmaaier of kruiwagen. Een ander voorbeeld is als een fietsenhok of brommer/scooterstalling, de stellingen die bij de container geleverd worden zijn hiervoor erg handig. Hier kan scherp gereedschap of een bandenplak set op worden gelegd voor onderhoud aan de fiets, brommer of scooter. Een laatst toepassing is als magazijn opslag, de container is dan misschien wel de kleinste uit ons assortiment, maar beschikt over genoeg opslagruimte. Zo kunnen er bijvoorbeeld dingen zoals archieven of voorraad worden opgeslagen en door de stellingen in de container kan dit ook nog eens netjes.

 

Wat kost een demontabele tuincontainer? 

De prijs van de container tuinhuis is €1.149,00 ex. BTW, dit is inclusief de kleurig en oprijplaat en tweetal stellingsets. 

 

Hoe wordt de tuinhuis geleverd? 

De tuinhuis wordt geleverd als demontabel pakket en kan eenvoudig met twee mensen worden opgezet. De heftruckkokers aan de onderkant van de container zorgt ervoor dat hij makkelijk te verplaatsen is met een heftruck. Hierdoor kan de Zelfbouw container tuinhuis simpel van punt a naar punt b gebracht worden zonder dat er veel mensen voor nodig zijn. 

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag vrijblijvend een offerte aan! Meer weten over de container tuinhuis? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

 

http://zelfbouwcontainer.nl