Accent Wonen
Image default
Woning en Tuin

Sfeer met plissé gordijnen voor uw terrasoverkapping

Plisségordijnen zijn perfect voor het creëren van een sfeer. Er zijn verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar waarmee u de kleur van het licht dat de kamer binnenvalt, kunt beïnvloeden. Met een plisségordijn hebt u ook volledige controle over de hoeveelheid licht die uw kamer binnenkomt.

Wat is een plisségordijn?

Een plisségordijn is een vouwgordijn Het kan volledig worden opgevouwen met behulp van een trekkoord of handvat. Uitgevouwen bedekt het gordijn het hele raam. Plisségordijnen zijn transparant, wat betekent dat verschillende kleuren van plisségordijnen verschillende stemmingen in huis kunnen creëren. Een plisségordijn kan van boven en van onder worden geopend, zodat u kunt spelen met de lichtinval in uw kamer.

Breng sfeer in uw huis met een plisségordijn

Zonweringstunter.nl heeft een ruim assortiment aan kleuren en dessins voor plisségordijnen. Dankzij deze kleuren is het mogelijk uw kamer een bepaalde sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld een lichtblauw plisségordijn voor koeler licht of een rood plisségordijn voor warmer licht. Dankzij de vele verschillende kleuren is er voor elke stemming een passend plisségordijn.

De voordelen van plisségordijnen

– Verschillende kleuren en patronen om de gewenste sfeer te creëren.
– Wij kunnen plisségordijnen leveren in elke breedte tussen 40 en 230 centimeter.
– Plisségordijnen kunnen zowel van boven als van onder worden geopend.
– Meerdere ophangsystemen, ook als u niet in uw raamkozijnen wilt boren. Dit maakt ze ideaal voor draai-kiepramen.
– Er zijn speciale plisségordijnen, duettes genaamd, die door hun honingraatmateriaal een isolerende werking hebben.

https://noe-mar.nl/shop/plisse-gordijnen/