Accent Wonen
Image default
Woningen

Makelaar in Amsterdam-Zuid nodig?

Amsterdam-Zuid is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam en omvat onder andere de wijken en buurten De Pijp, Oud-Zuid, Buitenveldert, Hoofddorppleinbuurt, Landstrekenbuurt, Prinses Irenebuurt, Museumkwartier, Apollobuurt, Rivierenbuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt en Willemspark.

De grenzen van Amsterdam-Zuid

De begrenzing van Amsterdam-Zuid wordt gevormd door het gedeelte ten zuiden en zuidwesten van de Singelgracht, de noordelijke begrenzing door het Vondelpark, de westelijke begrenzing door de Westlandgracht, de oostelijke begrenzing is de Amstel en de zuidelijke grens is de Kalfjeslaan.

Parken en groen

Verschillenden parken en groengebieden in Amsterdam-Zuid zijn bijvoorbeeld het Vondelpark, Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther Kingpark, het Sarphatipark en een gedeelte van het Amsterdamse Bos.

Cultuur in Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid is een levendig gebied dat het kunstzinnige hart vormt van Amsterdam. In Amsterdam-Zuid kunt u wereldbekende musea (zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum), muziekzalen (zoals het Koninklijk Concertgebouw), luxe winkels en diverse eetgelegenheden vinden. Het is dus fantastisch vertoeven in dit mooie stadsdeel van Amsterdam. Het is daardoor ook één van de meest gewilde locaties om in te wonen.

Makelaar Amsterdam-Zuid

Een huis huren of kopen in Amsterdam-Zuid is tegenwoordig een uitdaging geworden en zonder een makelaar is het vrijwel onmogelijk. Doordat de huizenmarkt in Amsterdam erg gewild en gespannen is worden woningen in een mum van tijd verkocht. Wees gerust, een makelaar in Amsterdam-Zuid van Linger OG kunt u hierbij helpen! Het team van Linger OG bestaat uit professionele makelaars die u begeleiden van begin tot eind. Het maakt niet uit of u nu een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren. Linger heeft voor elk budget wel een aantal woningen zoals bijvoorbeeld appartementen, starterswoningen, maar ook villa’s en grachtenpanden. Makelaarskantoor Linger OG is een echte specialist als het aankomt op makelaardij voor Amsterdam.