Accent Wonen
Image default
Woontrends

Hoe tafelzeil je woongenot positief beinvloed

  Gezellig wonen, wie houdt er niet van? Wij wel. Daarom hebben wij weer een leuke tip voor jou hoe je je woongenot nóg leuker kunt maken. Hoe? Nou met tafelzeil!

Tafelzeil? Dat is toch iets van vroeger? Hoor ik je zeggen! Ja, ik herinner me oma’s tafel ook nog wel in haar oude huisje. Daar lag altijd zo’n heel dik tafelzeil op. Erg handig want zo bleef de tafel netjes en kreeg oma niet allemaal van die kringen op haar houten tafel als iemand er weer eens een nat glas op zette.

Bij tafelzeil denk je toch nog gauw aan die oudbollige printjes. Maar eigenlijk is die gedachte achterhaald. Want tegenwoordig zijn de printjes vele malen leuker dan vroeger. Sterker nog… Ze zijn hip. Je moet ze maar eens zien!

Een leuk printje tafelzeil voor jouw huis

Het maakt niet uit of je zelf een brocante inrichting hebt, een moderne strakke smaak hebt of houdt van een bonte mix van spullen en kleuren in je woning. Bij elke smaak is er wel een print tafelzeil verkrijgbaar die perfect bij jouw wooninrichting past. De meeste tafelzeilen fabrikanten spelen hier namelijk heel goed op in. Zij houden de laatste woontrends goed in de gaten en zorgen dat de ontwerpjes en printen overeenkomen met de stijlen en kleuren van dat moment.

Je kunt je printje dus perfect aan laten sluiten op de woonaccessoires en kleur accenten in jouw huis. Geniet van je vrolijke tafelzeil en profiteer van alle voordelen die het heeft. Zoals het makkelijk schoon houden van je tafel, gebruik het als tafelbeschermer!

Bij Hiptafelzeil.nl kun je je zeiltje op maat laten snijden. Je betaalt dus geen extra kosten voor stukken die je toch nooit gaat gebruiken. Ook als je een ronde tafel hebt (welke momenteel behoorlijk trendy zijn) kun je je zeil rond laten snijden. Houdt met het bestellen van je producten wel rekening met de overhang. Hiermee bedoelen we dat het wellicht mooier is om je tafelkleed iets over de rand te laten hangen. Laat het dus niet exact op je tafelmaat snijden want dat ziet er misschien een beetje zuinig uit. Koop je zo’n dikke tafelbeschermer, zo’n dik doorzichtig tafelzeil? Dan moet je die wel op tafelmaat laten snijden. Dit is namelijk zo’n stug zeil. Deze vouwt niet om de randjes heen.

Maak ook je tuin en balkon gezellig

Maak niet alleen je huis gezellig, maar ook je tuin of balkon. Daar kijk je immers naar als je binnen zit. En als het mooi weer is, kun je er uitermate van genieten. Zoek jij een tafelkleed voor buiten? Dan kun je ook voor zeil kiezen. Hou wel rekening met verkleuring door de zon. Maar dat zal met elk artikel zijn dat je buiten neer zet. Houdt met een buiten tafelkleed rekening met de wind. Als het waait waait je kleedje van de tafel. Vooral als je een balkon hebt, kan dat vervelend zijn. Met behulp van tafelkleedgewichtjes of klemmetjes kun je je tafelkleed netjes op de plek houden. Als je een Hartman tuinset hebt, kijk dan vóór aankoop eerst naar de dikte van de tafel. Niet elke klem past om een buitentafel. Dan kun je beter kiezen voor tafelkleedgewichtjes. Ze zijn verkrijgbaar met kersjes, citroenen, appels en watermeloenen. Lekker vrolijk dus! Hopelijk heb je weer iets aan deze inspiratie voor je woning en je tuin.