Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Een aardbol in je wooonkamer is zo sfeervol

Je huis inrichten is natuurlijk zeer belangrijk om je op je gemak te voelen. Nu is het kopen van een bank, tafel, stoelen een logische aankoop. Masar juist de echte sfeerbepalers zijn de extra accessoires. Een schilder aan de muur, een vaas op tafel, kaarsjes in het raamkozijn zijn ook vaak dingen waar velen van ons aan denken. Maar de echte sfeervolle accessoires als een mooie aardbol in de hoek van de kamer zijn een handige en stijlvolle manier om de woonkamer tot in de puntjes in te richten. 

Een Aardbol naast je luie stoel

Als je op je gemak naast de openhaard en een aardbol zit, kun je zo heerlijk wegdromen of zelfs een wereldreis plannen. Welke man is er geen fan van een aardbol? geeft een een draai en kijk waar deze stopt.. Een leuk moment om een eens wat meer op te zoeken over deze bestemming. 

 

Samen met je kind de wereld verkennen

Een uniek moment, samen met je kleinzoon of kind. Samen de wereld verkennen door op de aardbol te zoeken naar de meest mooie locaties ter wereld en weg te dromen of zelfs een bezoek te plannen. Bekijk de hotspots op de wereld en geniet van het moment. Een aardbol geeft daarnaast oo nog sfeer aan je woonkamer. In de hoek, naast de openhaard of als breekpunt tussen keuken en woon hoek. Een mooie aardbol staat vaak op een mooie klassiek houten standaard. Deze is voorzien va lengte en breedte graad om zo de aardbol te verdelen en te kunnen bepalen welke coordinaat dit is.