Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

FLINK BV – voor de perfecte en meest stijlvolle houten gevelbekleding

De perfecte houten gevelbekleding 

Er komt nogal wat kijken bij montage houten gevelbekleding. Wij van FLINK BV hebben gelukkig de expertise in huis om u de beste optie te bieden. Lees verder en overtuig uzelf van de professionaliteit van een samenwerkingsverband met samen meer dan 80 jaar ervaring in de branche.

Houten gevelbekleding – divers en interessant 

Naast het soort hout is het profiel houten gevelbekleding net zo beslissend bij het maken van een keuze. Gelet op het soort hout hebben we onder andere Douglas, Red Cidar en Yellow Pine. U kunt meer over de eigenschappen van deze en andere soorten houten gevelbekleding op onze website lezen. 

FLINK BV – een betrouwbare partner

Profielen houten gevelbekleding bestaan in verschillende afmetingen, types en vormen. Uw keuze hangt natuurlijk veel af van uw gevel en uw persoonlijke smaak. Verder is het belangrijk te weten dat andere aangelegenheden zoals het weer ook een rol spelen in de duurzaamheid van uw gevelbekleding. Het is daarom aanbevolen om al vroeg in het proces professioneel advies in te winnen. Gelukkig zorgt onze expertise in de bouwbranche en veelzijdig aanbod ervoor dat we samen met u vrijwel altijd een gepaste optie vinden of zelfs creëren. 

Profielen houten gevelbekleding

Het kan dat u de onderstaande profielen onder een andere naam kent, omdat er verschillende benamingen worden gehanteerd.

Het Blok-profiel

Een bekend model is het blok-profiel. Kenmerkend aan de blokprofielen is zoals de naam al doet vermoeden, de (blokvormige)dikte en hun tand- en schroefverbinding. Ze komen in verschillende varianten zoals de Parabloc, Free Willy en Triple voor. Deze profielen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden bevestigd.

Het Z-profiel

Een ander model is het Z-profiel. What’s in a name? Nou deze profielen houten gevelbekleding vertonen veel gelijkenissen met de letter Z. De planken werden specifiek ontworpen om verticaal bevestigd te worden. Dankzij de verscheidene breedtes waarin ze voorkomen kunnen er leuke en speelse patronen lijnen worden gecreëerd. 

Het 3-D profiel

Alhoewel u leuke patronen met met het Z-profiel kunt creëren, laat u met het 3-D model echt u creativiteit zien. Door de verschillen in kleuren en soorten ontstaan er interessante illusies die een ware blikvanger zijn.

Laat je vandaag nog informeren door onze deskundigen!

 

https://flinkbv.nl/