Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Formlabs 3D Printers bij 3DPrinters-Store

Bij 3DPrinters-store, hebben we een enorme selectie van Formlabs 3D-printers om uit te kiezen, evenals een gratis 3D-printservice waarmee u uw handen op een printer voordat u koopt. Wij hebben alle modellen en reserveonderdelen die u maar kunt wensen op voorraad, en ons team van experts staat altijd klaar om u advies en tips te geven. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken in een van onze showrooms.

Formlabs heeft de Form 1 ontwikkeld en uitgebracht, een stereolithografie 3D printer. Sinds de lancering in 2012 wordt deze printer gebruikt door zowel industrieel ontwerpers, ingenieurs als liefhebbers. De Form 1 is in staat om 3D-modellen van hoge kwaliteit te produceren met relatief lage materiaalkosten en een uitstekende uitvoerresolutie, in vergelijking met andere 3D-printers die te koop zijn. Reken op 3DPrinters-store voor een breed scala aan Formlabs producten.

Bij 3DPrinters-store zien we onszelf niet alleen als een 3D print winkel maar eerder als een 3D oplossingen leverancier. Om dat doel te bereiken, voeren wij alleen de meest betrouwbare en hoog aangeschreven merken in de industrie. Of u nu op zoek bent naar professionele SLS printers of betaalbare fused filament fabrication units, onze experts weten precies wat u nodig heeft en kunnen u helpen het te vinden.

Wij zorgen ervoor dat elke klant het juiste 3D printgereedschap voor hem of haar kan vinden. Of het nu uw eerste 3D-printer is of dat u een productiebedrijf runt, ons team staat klaar om u te helpen. Als 3D-printerleverancier zijn wij altijd online om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt. Met onze hulp geloven wij dat elke klant zijn dromen vorm kan geven in de realiteit.

Wij willen u niet alleen een 3d printer verkopen, wij willen er zeker van zijn dat het de beste 3d printer is voor uw eisen en dat u hem met vertrouwen zult gebruiken. Een 3d printer kopen bij 3DPrinters-store is je beste keuze. 

 

https://3dprinters-store.com/