Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Hoe stijl ik mijn tuin?

Hoe stijl ik mijn tuin?

Nazomeren in je tuin, dat is pas genieten. Maar hoe stijl je zo’n tuin nu eigenlijk? Een tuin zou als het ware een verlengde van je huis moeten zijn. Een plek waar je je net zo goed voelt als binnen. Een tuin moet dan ook een gezellige plaats zijn waar je samenkomt met vrienden en vriendinnen, familie en je gezin. Om optimaal te genieten van je tuin zorg je ervoor dat deze mooi aangekleed is. Zo kan je de hele zomer (en winter) genieten van jouw tuin. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk je tuin stijlen? Wij leggen het je uit.

Asymmetrisch is hip

De keuze aan outdoor meubels is gigantisch tegenwoordig. Kies daarom eens voor een meubel dat eruit springt. Organische en asymmetrische vormen zijn levendig en creëren een leuk effect in jouw tuin. Kies voor bijvoorbeeld een rond outdoor meubel of combineer met verschillende vormen. Zo kan je ook kiezen voor een leuke salontafel in een bepaalde organische vorm. Ga dus niet voor de standaard, maar doe eens speciaal, op die manier creëer je een originele tuin waar iedereen jaloers op is.

Creëer een gevoel van warmte in jouw tuin

Misschien had je er nog nooit zo over nagedacht, maar eigenlijk kan je je tuin hetzelfde inkleden als je woonkamer. Je kan dus net zo goed een leuk vloerkleed buiten leggen, tegenwoordig heb je er zelfs die je gewoon kan laten liggen. Bovendien heb je op die manier nooit meer koude voeten wanneer je bijvoorbeeld een koude steen hebt op je terras. Ook is het leuk om een vuurtje of een warmertje aan te steken op koudere dagen. Een dekentje en theetje en je kan nog uren buiten blijven zitten.

Minibar in jouw tuin

Een gezellige borrel in je tuin, een heerlijke winter barbecue of een after work drink. Lage tafels zijn passé, ga dus voor een hoog model waar je gezellig iets kan drinken. Zie het als je eigen persoonlijke minibar. Een paar mooie design krukken erbij en je bent helemaal gesetteld. Ideaal voor een gezellige zomer of winter avond.

Behang

Behang?! Voor in de tuin?! Hoor ik je al denken… Ja hoor tegenwoordig bestaat er ook behang voor in de tuin. Doe dus eens lekker gek en behang een muurtje in de tuin. Zo kan je jouw tuin in no time helemaal opfleuren. Ga voor een streepje, een bloemetje of een ander patroon en je tuin is niet langer saai!

Zo, nu ben je helemaal op de hoogte van de leuke tips om je tuin te stylen. Een gezellige cocktail met vrienden, een ochtend koffietje in de zon of uren wegdommelen bij een boek, in jouw gezellige tuin komt dat helemaal goed!

https://www.loncin.be/