Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Om deze redenen zou jij een dakwerker moeten inschakelen:

Om deze redenen zou jij een dakwerker moeten inschakelen:

Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van je woning. Daarom is het dus ook belangrijk dat je deze af en toe eens een goede onderhoudsbeurt geeft. Jij als handige doe-het-zelver wilt deze grote klus misschien graag zelf uitvoeren, maar onthoud dat het renoveren of het vervangen van een dak heel veel risico’s met zich meeneemt. Lees deze blog als je wilt weten waarom jij best een dakwerker inschakelt om je dak te laten renoveren of te vernieuwen. 

Veiligheid staat altijd op de eerste plaats

Tijdens het werken moet veiligheid altijd op de eerste plaats staan. Ook voor een dakwerker is veiligheid dus super belangrijk, want hij of zij werkt altijd van een hoogte. Ben jij nog totaal niet ervaren op een dak en heb je nog nooit een dak gerenoveerd? Dan kan jij dus best een dakwerker inhuren. Een dakwerker weet namelijk perfect hoe hij of zij op een veilige manier te werk moet gaan. Zo vermijd jij ongelukken bij je eigen woning. 

Met een dakwerker is kwaliteit gegarandeerd

Een dakwerker met jaren aan ervaring en kennis in het vak, kan natuurlijk jouw dak perfect renoveren, herstellen of vernieuwen zonder foutjes te maken. Heb jij nog nooit op een dak gewerkt? Dan kan je er vanuit gaan dat je volledig zelf moet uitzoeken hoe jij alles moet uitwerken. Daarnaast is een fout natuurlijk snel gemaakt, en een fout in je dak is niet altijd aangenaam. Denk maar eens aan een lekkage in je dak die je pas in de winter ontdekt. Schakel je liever een dakwerker in? Dan kan jij het hele jaar rond zorgeloos wonen in je huis.

Laat jouw woning goedkoper renoveren

Het renoveren van je woning kan heel duur zijn, en dat houdt verschillende mensen tegen om hun dak aan te pakken. Gelukkig is hier ondertussen een oplossing voor! De Vlaamse overheid heeft een regel vastgesteld waarbij je met een renovatie aan je woning, dus ook aan je dak, een korting voor een lager btw-tarief kan krijgen. Samengevat betekent dit dat jij je dak dus goedkoper kan renoveren! Deze kans wil je toch niet laten voorbijgaan? 

Laat je dakwerken uitvoeren door Kijzer

Bij Kijzer dakwerken Mechelen kan je er vanuit gaan dat jij een kwaliteitsvol dak zult verkrijgen. Deze professionals zijn gespecialiseerd in alle daken, van platte daken als hellende daken en ook in de bekleding. Wil jij dakwerken laten uitvoeren? Neem dan zeker contact op met Kijzer!