Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is al jaren een populair model in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Polo een veelgekozen auto is voor private lease. In dit artikel bespreken we de voordelen van de Volkswagen Polo voor private lease.

Compact en wendbaar De Volkswagen Polo is een compacte auto die zeer wendbaar is in het stadsverkeer. Dankzij het formaat van de auto kun je gemakkelijk manoeuvreren in smalle straatjes en parkeervakken. Dit maakt de Polo een ideale auto voor mensen die veel in de stad rijden.

Ruim interieur Hoewel de Volkswagen Polo een compacte auto is, biedt hij toch veel ruimte. Het interieur van de Polo is slim ingedeeld, waardoor er genoeg ruimte is voor vier volwassenen en hun bagage. De kofferbak heeft een inhoud van 351 liter, wat ruim voldoende is voor boodschappen en andere bagage.

Veiligheidssystemen De Volkswagen Polo beschikt over verschillende veiligheidssystemen die bijdragen aan een veilige rijervaring. Zo is de auto standaard uitgerust met Front Assist, dat waarschuwt bij dreigend gevaar en zo nodig automatisch remt. Ook beschikt de Polo standaard over Lane Assist, dat ervoor zorgt dat je binnen de lijnen van de weg blijft. Optioneel is de Polo uit te rusten met Blind Spot Sensor en Rear Traffic Alert. Blind Spot Sensor waarschuwt als er een auto in de dode hoek zit, terwijl Rear Traffic Alert waarschuwt als er een auto achteruitrijdt terwijl jij ook achteruitrijdt.

Standaarduitvoering is al compleet uitgerust De standaarduitvoering van de Volkswagen Polo is al zeer compleet uitgerust. Zo beschikt de auto onder andere over airconditioning, een multimediasysteem met touchscreen, parkeersensoren achter en elektrisch verstelbare buitenspiegels. Hierdoor hoef je niet extra te betalen voor luxere opties.

Motoren en transmissies De Volkswagen Polo is leverbaar met verschillende motoren en transmissies. De instapmotor is een 1.0 MPI driecilinder benzinemotor met 48 kW (65 pk) vermogen en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is er keuze uit een 1.0 TSI driecilinder benzinemotor met 70 kW (95 pk) vermogen en een handgeschakelde vijfversnellingsbak, en een 1.0 TSI met 81 kW (110 pk) vermogen en een zeventraps DSG-automaat. Ook is er een 1.5 TSI met 110 kW (150 pk) vermogen en een zeventraps DSG-automaat beschikbaar.

Private lease De Volkswagen Polo is een populaire auto voor private lease. Het voordeel van private lease is dat je als particulier een nieuwe auto kunt rijden zonder grote investeringen te doen. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de lease, waarin alle kosten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Het enige wat je nog zelf moet betalen is de brandstof.

Volkswagen Private Lease biedt verschillende modellen aan, waaronder de ID.3, ID.4, T-Cross en Polo. Hieronder vind je de sterke punten van elk model:

Volkswagen ID.3 Private Lease

 • Elektrische auto met een groot bereik en relatief korte laadtijd
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere adaptieve cruise control, automatische airconditioning en een digitaal instrumentenpaneel
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Emergency Braking zijn standaard aanwezig
 • Ruim interieur en kofferbak

Volkswagen ID.4 Private Lease

 • Elektrische SUV met ruim interieur en grote kofferbak
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere adaptieve cruise control, automatische airconditioning en een digitaal instrumentenpaneel
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Emergency Braking zijn standaard aanwezig
 • Groot bereik en relatief korte laadtijd

Volkswagen T-Cross Private Lease

 • Compacte SUV met een stoer design en ruim interieur
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere airconditioning, een multimediasysteem en parkeersensoren achter
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Front Assist zijn standaard aanwezig
 • Comfortabel rijgedrag en wendbaar in het stadsverkeer

Volkswagen Polo Private Lease

 • Compacte auto met een sportief design en zuinige motoren
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere airconditioning, een multimediasysteem en Lane Assist
 • Veiligheidssystemen zoals Front Assist en Blind Spot Sensor zijn optioneel beschikbaar
 • Comfortabel rijgedrag en wendbaar in het stadsverkeer

Conclusie Volkswagen biedt verschillende modellen aan voor private lease die elk hun eigen sterke punten hebben. De elektrische ID.3 en ID.4 zijn populair vanwege hun grote bereik en korte laadtijd. De T-Cross is een compacte SUV met een stoer design en ruim interieur, terwijl de Polo een sportieve en zuinige compacte auto is. Alle modellen zijn standaard al compleet uitgerust met diverse handige features en veiligheidssystemen.