Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Wat is de perfecte onderbroek voor mannen? Dit is hoe je beslist!

Onderbroeken voor mannen zijn er in alle soorten en maten. Weet je wat de perfecte heren onderbroek is? Zoiets bestaat niet! Smaken verschillen, en dat betekent dat iedere man zijn eigen favoriete ondergoed heeft. Wil jij weten welk ondergoed voor mannen het beste bij jou past? Wij kunnen je helpen! In deze blog zullen we de meest gedragen soorten broeken bespreken. Daarnaast bespreken we hun kenmerken, zodat je kunt ontdekken wat jij het fijnst vindt. Dus lees verder en kom erachter! 

Strakke boxershorts

Strakke boxershorts zijn erg populair onder mannen. Ze sluiten goed aan op het lichaam en zijn verkrijgbaar met korte en lange pijpen. Korte pijpjes kunnen opkruipen naar de lies, waardoor de short minder comfortabel zit. Dit gebeurt vooral bij gespierde benen. Daarom kiezen veel mensen voor lange pijpen. Deze lange pijpen blijven gemakkelijker op hun plaats zitten. Veel mannen vinden het prettig dat de korte onderbroek zo lekker zit. Hierdoor heb je bijna het gevoel dat je niets aan hebt. 

Wijde boxershorts

Er zijn ook veel mannen die strakke boxershorts oncomfortabel vinden. Zij verlangen naar een losser model. Een goede oplossing voor deze mannen zijn de wijde boxershorts. Deze zijn erg los en lijken qua vorm op een zwembroek. Hij is alleen wat zachter qua materiaal. Van de losse pasvorm wordt zelfs gezegd dat hij de bloedcirculatie in het kruisgebied verbetert. Tegenwoordig zijn deze modellen er met de gekste prints. Bij Underwear District vind je bijvoorbeeld tal van feestelijke modellen van verschillende merken. 

Andere modellen

Online vind je nog veel meer modellen herenbroeken, die over het algemeen minder gedragen worden. Een voorbeeld hiervan is de herenslip. Deze worden vaak gedragen door fanatieke sporters omdat ze geen pijpen hebben. De pijpen kunnen bij het fietsen of hardlopen in de lies blijven haken. https://www.underweardistrict.nl/nl/