Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Welke verf past bij jouw woning?

Welke verf past bij jouw woning? 

Verf kopen is niet altijd gemakkelijk. Je moet rekening houden met veel verschillende zaken. Lees hieronder enkele tips waar jij rekening mee moet houden als je je woning gaat verven. Wil je toch liever de hulp van een professional? Voor schilderbenodigdheden en verf zelf, moet je bij The Deco Factory zijn. 

Waarom is het belangrijk om de juiste verf te kiezen?

Iedere verf heeft zijn andere eigenschappen waarvoor de verf het beste bestemd is. Van iedere soort verf worden andere uitkomsten verwacht. Bijvoorbeeld verf bestand tegen verschillende weersomstandigheden of krasvaste verf. Ook is rekening houden met de ondergrond heel belangrijk. Ga je op metaal, beton, hout of een andere ondergrond schilderen? Voor ieder van deze ondergronden bestaat er een geschikte verf. 

Hoe kies je de juiste verf?

Wanneer je verf nodig hebt, houd je best rekening met verschillende factoren. We leggen je even stap voor stap uit wat de belangrijkste factoren zijn. De eerste factor is de ondergrond waar je de verf op gaat beschilderen. Dit kan hout zijn voor binnen of buiten maar ook kunststof of metaal. Daarnaast zit er ook een verschil in muren, vloeren of bijvoorbeeld een plafond. Als volgende stap kijk je naar de staat van de te geschilderde oppervlakte. Is het nieuw of is de oppervlakte al eens geschilderd? Daarna kijk je best naar het type van ondergrond. De twee verschillende types zijn glad of juist niet glad. Dit is ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. Als volgende kies je een kleur die je graag wilt aanbrengen. Dit onderdeel is voor vele mensen zelfs de moeilijkste factor!

Koop je verf bij The Deco Factory

Nu je weet met welke factoren je rekening moet houden, kan je gemakkelijk het juiste type verf kiezen. Meer weet je totaal nog niet welke kleuren in jouw interieur passen? Dat is begrijpelijk, dit is ook heel moeilijk. Twijfel je? Dan heeft The Deco Factory voor jou de oplossing. Een interieur waar jij je goed in voelt is iets wat heel belangrijk is. The Deco Factory helpt jou graag door interieuradvies te geven bij jou thuis. Dit houdt in dat de experten van The Deco Factory een kijkje nemen in jouw huis om de ruimtes te bekijken en naar jouw wensen te luisteren. Naast het kiezen van de juiste verf kan je tijdens dit bezoek voor interieuradvies ook andere handige tips vragen. Kortom, The Deco Factory biedt veel meer dan enkel advies geven over de juiste kleuren verf. 

 

https://nieuw.thedecofactory.be/