Accent Wonen
Image default
Beveiliging

In 5 stappen kies je jouw hekwerk met poort op maat

Iedere woning is uniek en iedere behoefte is anders. Waarom is het dan zo dat je nérgens een hekwerk met poort perfect op maat kan laten maken? Dat is raar. En dat vond de eigenaar van Hekkenpoorten.nl ook. Hij vond dat dat anders kon en richtte dé webshop op waar je je hekwerk met poort tot op de centimeter op maat laat maken.

Hoe dan? In 5 simpele stappen

  1. Via de website ga je naar de bestelhulp, waar je kiest uit een hekwerk of poort. Maak je geen zorgen, je kan tijdens je besteltraject altijd nog het één of het ander toevoegen. Voor de uitleg gaan we er nu even vanuit dat je kiest voor een hekwerk op maat.
  2. De tweede vraag die je wordt gesteld is: wat voor soort hekwerk zoek je? Je hebt meerdere opties en deze staan duidelijk afgebeeld. Overweeg ze op je gemak, want van deze aankoop ga je natuurlijk nog jarenlang genieten. Stel jezelf vragen, zoals: wil ik liever modern of authentiek? Hoeveel privacy heb ik nodig? Als je tijdens deze stap niet kiest voor enkele of dubbele spijlen, zie je meteen de hekwerken die bij jouw wensen passen. Wil je wel voor spijlen gaan? Dan volgt de vraag nog wat voor soort versiering je wil.
  3. Je hebt nu alle producten op een rij die passen bij je zoekopdracht. Klik op het product dat jij het mooist vindt en vul de afmetingen in.
  4. Nu kies je welke bevestiging je wil. Per product staat welke bevestigingstypes mogelijk zijn. Bijvoorbeeld: een paal in de grond of een muuraansluiting.
  5. In de laatste stap kies je de kleur van je hekwerk en/of poort op maat. Ook kies je of je deze in zijdeglans of mat lak wil. Je ziet direct de 4 meest gekozen kleuren, maar je kunt uit nog 122 (!) andere kleuren kiezen.

Zo simpel kan het zijn om je hekwerk en poort perfect op maat te kopen. Bovendien geeft de webshop precies aan hoeveel beton je nodig hebt. Je kunt dit dan meteen bijbestellen. Bij levering van je bestelling, krijg je een handleiding. Hiermee is de plaatsing voor iedereen een eitje.