Accent Wonen
Image default
Inrichting

3 tips voor een gezellig inrichting

3 tips voor een gezellig inrichting

Niets is zo fijn als een gezellig en sfeervol huis. Vooral na een dag werken, is het gevoel van thuiskomen een gevoel wat je enkel ervaart wanneer je een gezellig en vooral sfeervol huis hebt. Waar het inrichten voor velen een enorme uitdaging blijkt, is het voor de andere een fluitje van een cent. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die je kunnen helpen bij het gezellig inrichting van jouw huis.

Meubels

Waar woonaccessoires in onze woonkamer zorgen voor de finishing touch, zorgen meubels voor een goede basis. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij kiest voor meubels in allerlei felle kleuren, dit met woonaccessoires niet is te veranderen in bijvoorbeeld een rustig, Scandinavisch of landelijk interieur. Een knus huis bestaat uit een combinatie van deze beide. Door te kiezen voor meubels in een ietwat neutralere kleur, kun je dit geheel door middel van verschillende accessoires leuk aankleden.

Accessoires

Naast de meubels zijn accessoires een onmisbaar onderdeel van een gezellig en sfeervol huis. Dit hoeft niet te betekenen dat jij direct je hele woonkamer moet vol zetten met allerlei verschillende soorten accessoires, maar door te kiezen voor bijvoorbeeld een prachtige vaas op de eettafel en een glazen kandelaar op je dressoir, zal je zien dat je zelfs met een paar kleine toevoegingen je woonkamer een volledig andere look en feel geeft.

Wanden

Zonder dat we het vaak door hebben, worden de wanden in onze woonkamer amper gebruikt. Toch lenen de muren in onze woonkamer zich er bij uitstek voor om te gebruiken als decoratie. Dit betekent natuurlijk niet dat jij je muren hoeft te voorzien van een enorme wandtekening, maar een prachtig schilderij, een mooie klok of een muurcirkel is bijvoorbeeld een goede manier om ook je wanden te betrekken bij de inrichting van je woonkamer.