Accent Wonen
Image default
Inrichting

4 redenen waarom je een geluidscabine wilt aanschaffen

Geluidscabines. Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord. Veel mensen denken dat geluidscabines alleen geschikt zijn voor artiesten en niet voor ‘de gewone man’, maar niets is minder waar! Je kunt geluidscabines namelijk voor veel meer inzetten dan alleen voor muziek. In dit artikel lees je 4 goede redenen waarom een geluidscabine aanschaffen een goed idee is.

  1. Door de geluiddempende werking kun je ongestoord muziek maken en jouw dj-skills oefenen

Iedereen die muziek maakt weet dat het prettig is om een ruimte te hebben waar je ongestoord muziek in kunt maken. Op die manier kun jij je beter concentreren en hebben de buren ook minder overlast van je. Een geluidscabine kan dan uitkomst bieden, doordat je lekker ongestoord muziek kunt maken. Ben je aspirant-dj? Ook dan is een geluidscabine ideaal, want je kunt zonder problemen de beste sets draaien zonder dat iemand er verder last van heeft. Met de geluiddempende cabines van Esmono Sound kun jij je helemaal uitleven zonder dat je overmatig veel decibellen produceert.

  1. Het is een perfecte stiltewerkplek

Wist je dat een geluidscabine ook een perfecte stiltewerkplek is? Voor degenen die regelmatig thuis werken of altijd thuiswerken is deze geluiddemper ideaal. Zeker wanneer je kinderen thuis hebt of huisdieren die regelmatig je aandacht vragen. In al die gevallen is het prettig als je jezelf even kunt afzonderen. In een geluiddempende cabine kun je dus ongestoord telefoneren met collega’s, Teamsen, Skypen en Zoomen. Andersom kun jij ook in stilte werken, doordat omgevingsgeluiden gedempt worden. Ideaal dus!

  1. De cabines kunnen volledig op maat gemaakt worden

De geluiddempende cabines van Esmono kunnen volledig op maat gemaakt worden. Het maakt dus niet uit of je een kleine eenpersoonscabine wilt hebben, of juist een extra ruime cabine waar je hele band in kan oefenen. Welke maat je ook wilt hebben, bij Esmono kun je iedere afmeting bestellen. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit een Basic-studio, een PRO-studio of een EXCELLENT-studio.

  1. Het ontwerp is huiselijk en de kleuren kunnen volledig aangepast worden

Wie denkt dat een geluidscabine een lelijk blok in de ruimte van je woning is, heeft het mis! De geluidscabines van tegenwoordig zijn mooi vormgegeven en hebben een huiselijke look, waardoor je ze prima in jouw woning kunt plaatsen. Doordat je voor verschillende kleuren kunt kiezen, kun je de buitenkant van de cabine helemaal aanpassen naar de kleur die je wilt. De meest gekozen kleuren zijn wit, grijs en zwart maar in principe kun je iedere kleur kiezen voor jouw cabine. Je kunt jouw cabine ook laten wrappen met een opvallende grafische print, logo of afbeelding om het ontwerp helemaal bij jou te laten passen.

 

https://esmono.nl/