Accent Wonen
Image default
Verbouwen

Voordeur make-over.

Je voordeur is een kennismaking met je persoonlijkheid,

een drempel naar wat erachter ligt. Evenzo is het de ideale tool om jezelf uit te drukken en de aandacht van gasten en bezoekers te trekken. Is het tijd om je voordeur opnieuw uit te vinden om degenen die achter de deurmat leven te weerspiegelen?

Maak een statement door je deur een levendige kleur te geven die past bij de buitenkant van je huis.

Overweeg deze kleuren:

  • Rood – Klassieke kleur die goed staat in de meeste huizen.
  • Roze en geel – Werken goed voor degenen die in badplaatsen wonen.
  • Groenblauw – Wordt steeds populairder bij huiseigenaren die hun entree willen opvrolijken.

Architectuur

Bogen die boven uw voordeur zijn toegevoegd, kunnen een klassieke nadruk toevoegen aan uw hoofdingang, waardoor gasten geïntrigeerd raken. Gewelfde deuropeningen zijn perfect voor diegenen die hun huis een ouderwets gevoel willen geven.

Contrast

Als de buitenkant van je huis in een lichte tint is geverfd, probeer dan een donkere deur. Het toegevoegde contrast zal de buitenkant van uw huis visueel interessant maken.

Niet verwacht

Zwart was misschien niet de eerste kleur die in je opkwam bij het overwegen van je voordeur make-over; de slanke kap kan echter verfijning en stijl in uw huis brengen.

Traditioneel

De traditionele witte deur is een strakke en klassieke optie voor je entree. Verbeter de conservatieve kleur met een nieuwe deurknop, deurklopper, deurmat en bel.

Accessoires

Voeg ten slotte wat potplanten, een krans, vormsnoei of andere accessoires toe aan de hal bij uw voordeur. De toegevoegde nadruk zal de aandacht vestigen op uw nieuwe voordeur en de laatste hand leggen aan de uitstraling van uw huis!

Bel de professionals van Flevopainting

Als de buitenkant van uw huis een kleurverfrissing nodig heeft, bel of plan online met de professionals van Flevopainting!
Jij kiest de perfecte uitstraling, kleur en wij doen de rest

 

https://flevopainting.nl/