Accent Wonen
Image default
Inrichting

Wereldbol, een toevoeging aan ieder interieur

Wereldbol, een toevoeging aan ieder interieur

Op zoek naar een wereldbol van hoge kwaliteit? Wij zijn de grootste online wereldbolspecialist van het VK sinds 2005, vertrouwd door meer dan 30.000 tevreden klanten, en we willen je helpen de perfecte wereldbol of globe te vinden. We hebben honderden wereldbollen op voorraad van onze favoriete globemakers uit heel Amerika, Italië, Duitsland en het VK. Deze omvatten de wereldbolmakers Replogle, Zoffoli, Atmosphere, Columbus Globes en National Geographic.

Onze kinderglobes zijn perfect voor alle leeftijden en leerniveaus. We hebben globes geïllustreerd met dieren in hun natuurlijke habitat voor de jongste ontdekkingsreizigers, of globes met nog meer detail voor de meer gevorderde avonturiers. Sommige hebben ook verlichte globe-ballen waarmee kinderen tot diep in de nacht kunnen blijven leren of bieden een prachtig bedlampje.

De selectie Globes van penworld.nl is prachtig gemaakt in onderandere Italië door Zoffoli, ’s werelds oudste barglobemaker. Sommige kaarten van Zoffoli stammen uit verschillende eeuwen, waaronder een 17e-eeuwse kaart ontworpen door de Franse cartograaf Pierre Duval voor de Franse koning Lodewijk XIV. Deze vintage kaarten geven inzicht in de wereld in die periode en zorgen voor een fascinerend ontworpen klassieke globe-drankkast om in je huis te laten zien.

Een wereldbol bestaat uit 1 of 2 kaarten, aangebracht op een bol ondersteund door een standaard.
Met een verlichte wereldbol kun je 2 verschillende kaarten weergeven (ook wel dual-map genoemd), of deze nu aan of uit staat.
Het is een warme en kleurrijke lichtbron.
We onderscheiden 2 soorten globes, desk globe en floor globe.
We beschouwen ook 3 kaartstijlen:
blauwe oceanen
gele-aarde oceanen : geopolitieke up-to-date globes met perkamentkleurige oceanen, randkleurige landen, een windroos, zeeslangen, een fregat, …zoals oude globes
ontwerp: de oceanen kunnen zwart, Bi-parant, … zijn Alle landen hebben dezelfde kleur.
In het linkermenu kunt u direct een wereldbolstijl weergeven (bijv. alleen designstijl globes).
Een kaart kan de landen (politieke kaart), de bergen en vlaktes (fysieke kaart) of de bossen en de woestijnen (grondvegetatiekaart) voorstellen.
De meeste van onze globes zijn beschikbaar in verschillende talen; u kunt uw keuze maken op de artikelpagina.
Een wereldbol met een diameter van 30 cm heeft een uitgerolde kaart van ongeveer 1 m op de evenaar.
De meeste van onze globes zijn verkrijgbaar in verschillende stands; hout, geïmporteerd hout, metaal, kristal.