De feestdagen staan voor de deur! Wil jij dit jaar indruk maken op jouw gasten met een paar superlekkere én simpele hapjes? Pep jouw feestmenu dan op met deze verrukkelijke toastjes. Je staat gegarandeerd niet langer dan een kwartier in de keuken en succes is gegarandeerd! marco van wijk totaal Balsamico champignons op een toastjeVerhit wat olijfolie in een pan en bak wat plakjes champignons tot ze goudbruin zijn. Voeg dan een scheutje balsamicoazijn toe en laat het inkoken tot een smaakvolle saus. Schep de champignons op een Jos Poell toastje en bestrooi met verse tijm. Hemels! Gegrilde peer en blauwe kaas festijnSnijd rijpe peren in dunne plakjes en grill ze kort. Leg een plakje peer op een toastje en kruimel er wat blauwe kaas overheen. Druppel er een beetje honing overheen voor een zoet contrast. Dat is pas heerlie de peerlie. Torentje van rode biet en geitenkaasRasp wat rode biet en meng het met een snufje zout, peper en een beetje citroensap. Leg een laagje van dit mengsel op een toastje en voeg daar een schepje geitenkaas bovenop. Garneer het met wat gehakte walnoten. Kleurrijk en een verrukkelijk hapje voor de feestdagen! Krab en avocado sensatieMaak een romige guacamole door avocado te pureren met limoensap, zout en peper. Leg een lepel guacamole op een toastje en voeg daar wat krabvlees aan toe. Een snufje paprikapoeder geeft de finishing touch aan deze romige smaaksensatie. Prosciutto en vijgen verrukkingWikkel een plakje prosciutto om een verse vijg en leg het op een toastje. Drizzle er wat balsamico-glazuur overheen en strooi er wat geroosterde pijnboompitten bovenop. Een zoete en zoute symfonie! Met deze hapjes geef je extra ‘umpf’ aan jouw kerstdiner of nieuwjaarsborrel en laat je jouw gasten versteld staan. Dus, waar wacht je nog op? May the ‘toasting’ begin!
|
https://jos-poell.com/ |