Accent Wonen
Image default
Lampen en verlichting

Elegante collecties Steinhauer hanglampen

Steinhauer is een van de beste verlichtingsmerken van Nederland. Dit merk is al meer dan 80 jaar ervaren in de verlichtingsindustrie. Het kan ongetwijfeld hoogwaardige verlichting in verschillende uitvoeringen produceren. Dit merk biedt tal van collecties hanglampen, vloerlampen, plafonnieres en wandlampen. Maar het meest populaire product zijn de Steinhauer hanglampen. Deze hanglamp is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en materialen. Je vind Steinhauer hanglampen in eigentijdse, moderne of stijlvolle ontwerpen. Hier zijn verschillende hanglamp ontwerpen aangeboden door Steinhauer.

Hanglampen met meerdere lampen

Dit is het meest voorkomende type hanglamp en ze zijn er in alle soorten en maten. Hanglampen met meerdere lampen hebben meerdere lampen die aan een enkele ketting of draad hangen. Deze lampen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waaronder die met bolvormige kappen en die met metalen kappen. Het aantal lampen bepaalt hoeveel licht het armatuur uitstraalt. Steinhauer biedt een breed scala aan multi-light hanglampen, waaronder Steinhauer Noirver hanglampen, Steinhauer Bollique, Steinhauer Buckley en Steinhauer Brooklyn.

Snoer hanglampen

Hanglampen met snoer zijn vergelijkbaar met hanglampen met meerdere lampen, maar hebben slechts één lamp. Het snoer loopt vanaf de onderkant van de lamp naar beneden door het midden van de kap en weer omhoog. Het snoer wordt aan beide uiteinden aangesloten op een stopcontact. Dit type hanglamp is geweldig als je een moderne look in je huis wilt en het niet erg vindt om blootliggende snoeren aan het plafond te laten hangen. De koord hanger is geschikt voor in de keuken of slaapkamer. Snoer hanglampen zijn er in zowel moderne als klassieke ontwerpen, dus je kunt er een vinden die perfect bij je decoratie stijl past. Steinhauer biedt vele ontwerpen van hanglampen met snoer, zoals Steinhauer Lotus, Steinhauer Flinter, Steinhauer Bollique led en Steinhauer Pimpernel.

Schaduw hanglampen

Schaduw hangers zijn vergelijkbaar met snoer hangers, maar ze hebben een kap die aan het armatuur hangt. De kap kan gemaakt zijn van glas of stof en wordt direct boven de lichtbron bevestigd. Snoer hanglampen zijn er in verschillende stijlen en maten. Ze worden dus vaak gebruikt als decoratieve stukken in een kamer. Ze zijn het meest geschikt voor eetkamers of andere ruimtes waar je een romantische sfeer wilt creëren. Steinhauer biedt verschillende ontwerpen van hanglampen met schaduw, zoals Steinhauer Flinter, Steinhauer Maze, Steinhauer Sparkled, Steinhauer Brooklyn en Steinhauer Aureole. Kies eenvoudig de kap hanglamp die past bij je interieur. Bezoek de website voor meer informatie!