Accent Wonen
Image default
Persoonlijke organisatie

Waarom die obsessie voor plastische chirurgie in Korea?

Plastische chirurgie in Korea – The Kim Sisters

Wat is de stem van plastische chirurgie in Korea? Hoe distantiëren ze zichzelf van de rest van het land en toch de beste resultaten behalen? De Kim Zusters hebben hun eigen visie over wat naar hun blik vereist is en staan ​​bekend als één van de beste tien plastische chirurgen ter wereld. In dit hoofdstuk zullen we voor u schetsen hoe Koreaanse plastische chirurgie onder de kliek bereikte en innovatieve technieken introduceert, die dan op de rest van de wereld worden overgenomen.

Plastische chirurgie in Zuid-Korea is een enorme business. De vraag ernaar is zo groot dat artsen klanten moeten afwijzen, en er zijn berichten dat de wachttijden voor een eerste consult oplopen tot meer dan een jaar. Deze obsessie met het uiterlijk wordt door velen in het land als iets negatiefs gezien, omdat het kan leiden tot een slecht lichaamsbeeld en een laag gevoel van eigenwaarde. Maar meer en meer mensen van over de hele wereld kijken naar Zuid-Korea voor procedures en cosmetische behandelingen. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat Zuid-Korea een aantal van de meest bekwame plastische chirurgen ter wereld heeft. Zij zijn hoog opgeleid en ongelooflijk getalenteerd, wat heeft geleid tot een enorme toename van het internationale toerisme voor plastische chirurgie.

De K-pop obsessie met plastische chirurgie

In de populaire K-pop industrie, is het onmogelijk om te stijgen tot een hogere status zonder chirurgische ingrepen. Het is in Korea een algemeen geaccepteerde waarheid dat de meeste popsterren voor hun carrière lijnen van chirurgie en cosmetische ingrepen. Op een bepaald moment betekent het opnemen van lichamelijke veranderingen niet alleen maar verbeteren van uw uiterlijk, maar ook om succesvol te worden. Het gebruik van plastische chirurgie kan helpen met het bereiken van je doelstelling in de popindustrie. In plaats van zichzelf te verbeteren, zijn veel mensen bezig met het vergroten van hun kansen op succes. Dit is een constante trend die steeds populairder wordt binnen de K-pop scene.

Het effect van plastische chirurgie op de Koreaanse samenleving

Zoals je al vast hebt kunnen stellen, is plastische chirurgie in Korea enorm populair. Er zijn een aantal wel erg opvallende redenen voor deze populariteit. In ieder geval zien we dat de Koreanen er heel erg voor openstaan om hun lichaam te veranderen. Dit is echter niet het enige dat aangeeft waarom plastische chirurgie zo populair is in dit land. Zoals we al zeiden, is er een aantal sterke culturele aspecten die hierbij een rol spelen. We denken dan bijvoorbeeld aan de cultuur van Korean skin care met merken zoals Klairs of CORSX en het feit dat mensen hun huidige uiterlijk perfect willen verbeteren. Als je nu kijkt naar plastische chirurgie in Korea, dan zie je dat deze ook echt sterk wordt gewaardeerd in dit land. De mensen die gezichtscorrecties of andere soorten

De innovatie van plastische chirurgie in Korea heeft een breed scala aan technieken gebracht om de laagste kosten van plastische chirurgie en de beste resultaten te krijgen. Er zijn technieken die zijn ontwikkeld met behulp van de laatste technologie en de zuster heeft echt een revolutie teweeggebracht met haar uitvindingen, die dan weer worden overgenomen door andere landen binnen het Verenigd Koninkrijk en omgeving. Ook is er een duidelijk verschil tussen wat wij als ‘goede cosmetische chirurg’ en wat culturele chirurgie doet.

https://kocosmo.nl/