Accent Wonen
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Slim zonwering screens kopen

Het is nog niet zo vanzelfsprekend om een screen te kopen, althans, wel vanzelfsprekend maar de kans dat je dit dagelijks doet is nihil (tenzij je natuurlijk een zonwering inkoper bent). Oké, even serieus. Je wilt dus screens kopen en je bent op zoek naar de beste deal? Die ga je hier niet vinden, maar wel een aantal goede tips om zelf de beste deal te vinden!

Het is namelijk zo, dat screens kopen bij verschillende partijen kan. Waar je vroeger uitsluitend terecht kon bij een zonweringbedrijf in de buurt, kun je tegenwoordig ook je screens online kopen of zelfs bij een bouwmarkt, al raden we dat laatste om bepaalde redenen sterk af!

Goedkoop een screen kopen

Een screen kopen kan dus ook online en laat dit nou ook vaak nog eens de goedkoopste methode zijn! De prijzen van screens liggen online namelijk gemiddeld zo’n 30% lager dan bij zonweringbedrijven in de buurt en dan hebben we het nog niet eens over het prijsverschil met bouwmarkten!

Hoewel het wel vaak gaat om screens die je zelf moet monteren, zijn het tegelijkertijd in veel gevallen ook de beste merken die je online vindt! Dat verandert de zaak natuurlijk al helemaal!

Het prijsverschil komt grotendeels ook doordat de prijzen worden berekend op basis van doet-het-zelf meet- en montage. Je moet dus wel zelf jouw screens inmeten en monteren, maar krijgt daar ook een hoop voor terug, een voldaan gevoel en een vollere portemonnee! Win/win toch?

Verschillende soorten screens kun je bestellen

Wil je online een screen bestellen, dan heb je ook nog eens de keuze uit meerdere soorten. Nou heb je die natuurlijk ook wel bij jouw zonweringbedrijf in de buurt en bij de bouwmarkt, maar niet op maat tegen dezelfde prijzen die je online vindt!

Er bestaan eigenlijk twee modellen, namelijk standaard screens en zip screens. Toch zijn ze nog verkrijgbaar voor verschillende doeleinden, waardoor het aanbod eigenlijk nog veel ruimer is. Neem bijvoorbeeld wandscreens en speciale screens voor verandadaken.

Screens zijn erg veelzijdig en kunnen op plekken worden ingezet waar normale zonwering nooit zou passen. Dit komt doordat ze zeer compact zijn en flexibel in te zetten. Dit zijn dan ook de eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat screens in de afgelopen jaren zo populair zijn geworden!

Waar kun je online een screen bestellen

Er zijn inmiddels meerdere webwinkels waarbij je terecht kunt voor screens. Toch moet er altijd een de beste zijn of niet eens altijd de beste, maar wel gespecialiseerd in een bepaald product.. Vul de rest zelf maar in…