Accent Wonen
Image default
Raamdecoratie

Mooie plisségordijnen voor ieder interieur

Mooie plisségordijnen voor ieder interieur

Voor ieder raamtype heb ik een mooie oplossing in mijn assortiment. Onze plissegordijnen zijn door de smalle profielen en vele montagemogelijkheden geschikt voor bijna ieder raamtype.

Er zijn vele soorten en maten plisségordijnen. Om te beginnen heb ik keuze tussen twee soorten stof. Standaard plisségordijnen hebben een enkele laag stof, honingraat plissés zijn opgebouwd uit twee lagen stof. Beide soorten hebben een andere uitstraling en functie.

Beide stofgroepen bestaan weer uit verschillende transparanties. Zo zijn er de transparante plissés, voor optimale zonwering en zicht naar buiten. De lichtdoorlatende en semi-transparante plissés geven optimale privacy en lichtinval. Je kunt er niet doorheen kijken, maar er komt wel licht doorheen. Tot slot zijn er de verduisterende stoffen die zijn uitgevoerd met een blackout laagje, waardoor er geen licht door de stof kan komen. Als je op zoek bent naar een verduisterend plissé dan adviseer ik je te kiezen voor honingraat plisségordijnen.

Plisségordijnen voor verschillende soorten ramen

We hebben plissés met handgreep bediening, koordbediening, ketting en elektrische bediening. Ook hebben we plisségordijnen voor standaard vaste ramen, houten, kunststof en aluminium draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. De handgreep en koordbediende plisségordijnen kunnen ook top-down bottom-up worden uitgevoerd waarbij je de bovenkant van de stof kunt laten zakken.

De plissés met handgreepbediening zijn volledig ingespannen. Dat houdt in dat deze plisségordijnen zowel aan de boven- als onderkant worden bevestigd. Hiermee blijft het plissé strak op zijn plek. De koordbediende plissés worden in principe alleen aan de bovenzijde bevestigd, maar het is ook mogelijk ze aan de onderzijde een montagelat of montagsechoentjes vast te maken.

Als je niet wil boren of schroeven in je kozijnen, heb ik een hele mooie oplossing voor je. Bij Smartfit wordt het plissé in een frame geplaatst. Dit frame wordt met sterke magneten of met klemmetjes tussen het kozijn en het glas bevestigd. Het frame is verkrijgbaar in een aantal kleuren, waardoor het een mooi geheel met je kozijn kan zijn.

Speciaal voor lichtkoepels hebben we plisségordijnen in ons assortiment die ook horizontaal mooi op hun plek blijven hangen zonder door te zakken. Ideaal om in de zomer de warme zon buiten te houden en in de winter de warmte binnen te houden.

Verticale lamellen

Ga je liever voor een andere soort raambekleding? Ook dan heb ik waarschijnlijk een mooie oplossing voor je. Zo heb ik rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en ook verticale lamellen in mijn assortiment.

Verticale lamellen ken je waarschijnlijk voornamelijk van kantoren en ziekenhuizen. Meestal hangen hier kunststof lamellen. Deze PVC lamellen hebben het voordeel dat ze antibacterieel zijn en zeer eenvoudig te reinigen.

Naast PVC heb ik stoffen en aluminium lamellen. Alle soorten zijn verkrijgbaar in meerdere lamelbreedtes, allen met een geheel eigen uitstraling.

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar voor hele smalle, maar ook voor hele brede raampartijen tot wel zes meter breed.

Gratis online advies van Marasol

Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden van onze raambekleding voor jouw raampartijen. Via mijn website kun je me een mailtje sturen waarbij je ook foto’s van je ramen kunt uploaden. Zo kan ik op afstand met je meekijken naar de verschillende opties. Ook stuur ik je graag gratis en vrijblijvend een aantal samples op zodat je ze in het echt kunt bekijken.

Zie ik je snel op marasol.nl?

-Anna van Marasol.nl

 

https://marasol.nl/plissegordijnen/