Accent Wonen
Image default
Verhuizen

Snel, vlekkeloos en zonder stress verhuizen

Een verhuizing neemt best wat tijd in beslag. Je kunt hierbij denken aan het regelen van nieuwe verzekeringen, het inpakken van spullen en het renoveren of verbouwen van de nieuwe woning. Maar ook op de verhuisdag komt er behoorlijk wat kijken. Wil je zeker zijn dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Dan is het een erg slimme keuze om de hulp in te schakelen van een verhuisbedrijf.

Het verhuisbedrijf heeft al het benodigde materieel in huis 

Is er een verhuislift nodig om de inboedel te vervoeren? Doeken om waardevolle spullen veilig van A naar B te sturen? Of verhuisdozen voor het inpakken van kleding? In alle gevallen ben je bij het verhuisbedrijf aan het juiste adres. Voor zowel grote verhuisklussen als kleine verhuisklussen is er altijd het juiste materieel in huis.

Het demonteren en het monteren van de meubels door de verhuizers

Naast dat alle verhuisdozen voor je worden vervoerd en in het nieuwe pand op de juiste plek worden gezet, kun je een verhuisbedrijf voor veel meer andere taken inschakelen. Je kunt hierbij denken aan het demonteren en het monteren van de meubels. Ideaal als je tafelblad bijvoorbeeld zware metalen poten heeft of als die ene zware bank uit meerdere onderdelen bestaat. En het bed? Het bed wordt netjes naar de eerste verdieping of tweede verdieping gebracht en daar meteen in elkaar gezet. Hierdoor kun je dezelfde dag al heerlijk in slaap vallen in je nieuwe woning.

Bespreek de verhuizing door met het verhuisbedrijf

De verhuizers van het verhuisbedrijf Roosendaal gaan maar al te graag zo efficiënt mogelijk aan de slag. Het is dan natuurlijk wel zo belangrijk dat er een strakke planning kan worden gemaakt. Bespreek daarom van tevoren altijd goed met het verhuisbedrijf door hoe de verhuizing precies eruit komt te zien. Kies daarnaast voor een erkende verhuizer en ben zeker van een zorgelose verhuizing!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/