Accent Wonen
Image default
Woning kopen

Tweede huis in Zwitserland, Italië of Montenegro

Altijd al gedroomd van een tweede huis in een zonnig land aan de kust? Het realiseren van deze droom is vaak haalbaarder dan je denkt. Niet alleen is een tweede huis in Zwitserland, Italië of Montenegro betaalbaar, maar er zijn tevens mogelijkheden om deze te financiëren. In veel gevallen is eigen inbreng van slechts 50 tot 60% vereist. Het resterende deel is te financieren middels een (regionale) bank en de kosten hiervan verdient u middels verhuur weer terug.

Bekijk ook: vakantiehuis in Zwitserland kopen

FIRST. is een bedrijf dat zich specialiseert in de bemiddeling tussen grote vastgoedprojecten en investeerders. Met een mix van projecten in eigen beheer of in opdracht doen zich diverse unieke investeringskansen voor. Een tweede huis in Zwitserland, Italië of Montenegro is daarom niet ondenkbaar. Benieuwd naar het beschikbare aanbod of komende projecten? Neem dan even een kijkje op de website van FIRST.

Zwitserland: luxe, pure natuur, wandelen en wintersport

Hoewel de aankoop van een woning in Zwitserland niet altijd even makkelijk is, zijn er in verschillende regio’s vastgoedprojecten beschikbaar. De gebieden zijn het hele jaar door populair, vanwege de pure natuur, wandelroutes, luxe voorzieningen, serene rust en wintersport mogelijkheden.

Bekijk ook: vakantiewoning in Zwitserland kopen

Denk aan de prachtige regio van Wallis, Berner Oberland of het splinternieuwe Andermatt, waarbij luxe en kwaliteit centraal staat. Als specialist begeleidt FIRST. bij de aankoop van A tot Z. Zo informeren zij al in Nederland, tonen de woning op locatie en ondersteunen in het aankoopproces, middels financiële, fiscale, juridische en notariële partners in Zwitserland.

Italië: prachtige zomer en bourgondisch genieten

Hoewel FIRST. zich met name richt op woningen in Zwitserland is onlangs de overstap naar Italië gemaakt. Een internationale bank heeft hier resort Porto Letizia te Porlezza opgekocht en FIRST. gevraagd de woningen te verkopen.

Deze vakantiewoningen aan het meer van Lugano zijn zeer gewild en op slechts 10 minuten rijden van het beroemde Comomeer alsmede de Zwitserse grens. Geniet hier bourgondisch van Italiaanse specialiteiten, de schitterende oever van het meer van Lugano en alle faciliteiten van een compleet vakantieresort. Het vastgoed is verkrijgbaar vanaf 75.000 euro per appartement.

Montenegro: zon, zee, strand en fiscale voordelen

Naast recreatief onroerend goed in Zwitserland en Italië is FIRST. specialist als het gaat om investeringen in Montenegro. Dit prachtige land heeft veel te bieden en is hard op weg het nieuwe Monaco van Europa te worden. Zo heeft het land in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in woningen en infrastructuur, luxe jachthavens, winkelcentra en voorzieningen. Dit gecombineerd met de magistrale blauwe kustlijn, uitzichten en zonuren resulteert in de ideale vakantiebestemming.

Daarbij kan vastgoed in Montenegro lucratief zijn met verhuur mogelijkheden, lage prijzen en bovenal fiscale voordelen. De specialisten van FIRSTandSecondHomes.com vertellen hier graag alles over.

 

https://firstandsecondhomes.com