Accent Wonen
Image default
Woningen

De voordelen van een voordeurluifel

U heeft er een tijdje over nagedacht, maar u bent er nu toch echt uit. De volgende upgrade voor uw huis wordt de aanschaf van een voordeuroverkapping. Geen slechte keuze als u het ons vraagt. Deze upgrade kent namelijk niet alleen veel uiterlijke voordelen, maar heeft ook ontzettend veel functionele voordelen. ‘Wat dan?’ hoor ik u denken. Dat gaan we u in dit artikel haarfijn uitleggen. Na het lezen van dit artikel kunt u hoogstwaarschijnlijk niet meer wachten met de aankoop van uw nieuwe voordeurluifel.

Gooi die oude buitenlamp de prullenbak in!

Die net iets te oude buitenlamp voor uw deur kan eindelijk worden vervangen. U kunt uw nieuwe voordeurluifel namelijk uitrusten met ingebouwde verlichting, een erg mooi gezicht als u het ons vraagt. Deze verlichting maakt zorgt niet alleen voor een luxe en dure uitstraling aan uw voordeuroverkapping, maar zorgt er ook nog eens voor dat de entree van uw huis op perfecte wijze verlicht wordt. In 9 van de 10 gevallen is deze verlichting ook nog eens ledverlichting. Ledverlichting is buiten goed voor het milieu, ook nog eens goed voor uw portemonnee. Dit type verlichting hoeft vrijwel nooit vervangen te worden en is veel zuiniger dan andere typen verlichting. Ook kunt u deze verlichting combineren met een andere coole gadget.

Deurluifel met verlichting

De bewegingssensor

De bewegingssensor is de ideale gadget in combinatie met uw ingebouwde voordeurluifelverlichting. Na installatie van deze bewegingssensor zal het licht van uw voordeurluifel aangaan zodra u of uw gasten uw huis naderen. Erg handig voor wanneer u in het donker naar de juiste sleutel zoekt bijvoorbeeld. Ook detecteert de bewegingssensor inbrekers in de buurt van uw huis. Wanneer het licht aangaat zullen de inbrekers natuurlijk schrikken, zo kent deze bewegingssensor meerdere voordelen.

Altijd een droge entree

Ook niet onbelangrijk is de droge entree voor u en uw gasten. Tegels kunnen nogal glad worden wanneer het heeft geregend, met een voordeurluifel heeft u daar nooit meer last van. Het zorgt voor een droge entree en dit is uiteraard ontzettend prettig. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten.

Waar koop ik een voordeurluifel?

Na het lezen van dit artikel bent u er wel uit. U gaat over tot de daadwerkelijke aankoop van de voordeuroverkapping. Maar waar kunt u deze nu het best kopen? Er zijn erg veel verschillende opties als het gaat om de aanschaf van deze overkapping, maar 1 die we u kunnen aanraden is Jansa voordeurluifels. Jansa voordeurluifels biedt een breed assortiment aan verschillende soorten, maten en opties wat betreft voordeurafdakjes.