Accent Wonen
Image default
Woon winkels

Plissé deuren (ook wel vliegendeuren) speciaal voor deuren en schuifpuien

Optimaal genieten van warme lentedagen en de zwoele zomeravonden wordt een stuk makkelijker wanneer u écht comfortabel kunt zijn in uw eigen woning. De beste manier om dit mogelijk te maken, is regelmatig te luchten en een makkelijke manier hebben om in en uit huis te komen. De plissé deuren zijn hierbij de beste optie voor de meeste woningen en bedrijfspanden. De plissé deur is speciaal ontwikkeld en ontworpen voor openslaande deuren en schuifpuien. Met de mogelijkheden die u op onze website vindt, weet u daarnaast zeker dat u altijd een plissé deur kunt vinden die perfect past bij uw woning of pand.

Waarom worden plissédeuren ook wel vliegendeuren genoemd?

Plissédeuren worden in de meeste gevallen gebruikt om insecten buiten te houden. Dat zijn vooral vliegjes en mugjes, die zeker op warmere dagen graag hun heil zoeken in uw woning. Dat is de reden waarom deze hordeuren ook wel vliegendeuren genoemd worden, maar dat dekt de functie van de moderne plissédeur al lang niet meer. Met het moderne pollengaas en de structuur van het gaas zelf, kunt u er namelijk ook op rekenen dat de pollen en ander vuil in het gaas vast blijven zitten en niet uw woning in kunnen komen. U kunt het gaas makkelijk zelf schoonmaken met een vochtige doek, zodat deze optimaal blijft functioneren.

Moderne ontwerpen en hoogkwalitatieve producten die u het leven vergemakkelijken

De moderne plissédeuren zijn tegenwoordig niet alleen veel meer dan een vliegendeur, zij zijn ook geschikt voor alle openslaande deuren en schuifpuien dankzij het praktische ontwerp en de vele mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden. Zo neemt u zelf de maten op (of laat u dit aan onze experts over) en geeft u uw specifieke wensen door, waarna wij een unieke plissédeur op maat voor u ontwerpen. Aangezien wij uitsluitend hoogkwalitatieve materialen gebruiken, kunnen we u ook direct een garantieperiode van 3 jaar aanbieden, plus een team met experts die u graag persoonlijk helpen wanneer u vandaag nog contact met ons opneemt.

https://www.luxehorren.nl/