Accent Wonen
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop een gaming monitor aanschaffen

Goedkoop een gaming monitor aanschaffen

We hebben de prijzen en mogelijkheden van diverse gaming monitoren vergeleken zodat jij de juiste keuze kunt maken voor een betaalbare prijs. Zo kun je de Benq 27 inch monitor kopen, Deze beschikt namelijk over een hoge verversingssnelheid die je zeker nodig hebt voor de nieuwste games. De snelheid van 165 Hertz zorgt ervoor dat er geen vertragingen meer zijn en daardoor verbeter je ook de gameprestaties. Naast de computer kun je hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld de Playstation 5 of Xbox Series X|S. Het beeld is 2x zo scherp door de unieke QHD technologie. Daarnaast komen kleuren ook meer tot leven op deze monitor. Ook beschikt hij over de zogenaamde HDR 400 techniek waarbij het kleurenprofiel bijna tegen 100% realisme aan zit. De reactietijd is lager als 1 milliseconde en daardoor is hij ideaal voor fotobewerking en gamen.

Foto’s bewerken met Adobe Photoshop

Met de Adobe Photoshop aanbieding kun jij ook beginnen met het bewerken van foto’s. Je kunt zowel grote als kleine oneffenheden wegpoetsen met dit programma. Daarnaast kun je met het tovergummetje zelfs een hele achtergrond laten verdwijnen. Ook is het mogelijk om rode ogen te bewerken met red eye destruction. Daarnaast kan je vandaag de dag ook 3D beeldmateriaal gebruiken in dit programma. Je zou dus een voorstelling kunnen creëren van een nieuw interieur voordat je dit gekocht hebt. Natuurlijk moet je hier wel de nodige kennis voor opdoen. Een cursus Photoshop is niet zo duur, maar er zijn ook voldoende online tutorials. Daarnaast is er een ruim aanbod van templates die je kunt bewerken. Kortom jij wordt de nieuwe fotobewerker thuis of in het bedrijf in een mum van tijd!

Staar je niet blind op de prijs

Bij PC betaalbaar hebben wij het afgelopen jaar gezien dat veel mensen zich blind staren op de prijs. We zien dat veel mensen voor het goedkoopste artikel willen gaan. Echter als je even geduld hebt dan kun je ook artikelen van bekende merken in de aanbieding kopen die dan even duur of goedkoper zijn. Zo is er aan het begin van het jaar altijd een opruiming van de collectie uit het vorige jaar. Hierbij kan de korting tot wel 30% of meer oplopen. Het prijsverschil is vaak maar een paar euro of hooguit tientallen euro’s. Echter is de levensduur wel langer en daar profiteer je op de lange termijn weer van. Lees dus altijd alle info en reviews goed door voordat je een keuze maakt om een economische keuze te kunnen maken.