Accent Wonen
Image default
Badkamer en toilet

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/

Akkoord, er is het bouwverlof in de zomer, maar dat hoeft niet te betekenen dat je geen volledige badkamerrenovatie kunt laten uitvoeren. Ga je zelf op vakantie, dan is dat misschien het perfecte moment om jouw badkamer te laten renoveren, zonder dat je daar zelf ook maar enige hinder van ondervindt.

Trek er op uit tijdens je badkamerrenovatie

Een volledige badkamerrenovatie is niet het einde van de wereld, maar zeker wanneer je een grotere badkamer betreft, duurt het toch wel enige tijd. Een kwalitatieve badkamerspecialist heeft toch al snel 10 werkdagen nodig om jouw badkamer tot in de puntjes te renoveren. Het kan wel sneller, maar vaak gaat dit ten koste van de kwaliteit. Bovendien kun je tijdens een volledige badkamerrenovatie je sanitair niet gebruiken, wat knap lastig kan zijn. Ben je met vakantie, dan heb je daar helemaal geen last van. Terwijl jij geniet van je welverdiende ontspanning, wordt jouw badkamer volledig onder handen genomen.

Trouwens niet enkel het gebrek aan een lekkere douche vormt een probleem, een totaalrenovatie van de badkamer brengt ook heel wat stof en rommel met zich mee. Een professionele badkamerspecialist ruimt alles netjes op en werken heel proper en dat meestal met een afzuiginstallatie of laten zelfs een professionele schoonmaakfirma komen achteraf, maar daar heb jij natuurlijk op het moment zelf niets aan. Sommige mensen houden er niet van om met deze zooi geconfronteerd te worden en dan is het beter dat je er even op uit trekt.

Doorspreek alles met je badkamerspecialist

Ga je voor een totale badkamerrenovatie dan bespreek je alles op voorhand tot in de puntjes met je partner die de badkamer gaat renoveren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard dient er goed afgestemd te worden dat je er niet bent en hoe daarmee omgegaan moet worden. Het is natuurlijk wel handig als je bereikbaar blijft. Het kan ook verstandig zijn om toch iemand aan te stellen om af en toe een oogje in het zeil te houden. Ga je met een professionele firma in zee, dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken, maar toch.

Badkamerspecialisten zijn druk bevraagd, dus begin op tijd aan het proces van de badkamerrenovatie. Een zomer op voorhand plannen is zeker geen slecht idee. Er gaan al snel enkele maanden over de effectieve startdatum van je badkamerrenovatie. Houd hier rekening mee als je plannen begint te smeden. Jouw fysieke aanwezigheid is helemaal niet nodig tijdens het renoveren van je badkamer, maar goede planning en duidelijke afspraken zijn wel aangewezen. Zo kun jij ook effectief genieten van je reis.

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/