Accent Wonen
Image default
Badkamer en toilet

Is Aparici 100 liter de ideale elektrische boiler in jou badkamer?

Of de elektrische boiler 100 liter, Aparici Eficientie Plus een ideale boiler is in jou badkamer? Misschien wel. Als je een nieuwe boiler zoekt dan moet je zeker even verder lezen. Deze platte en slimme boiler past met het fraaie design in elk interieur.

Deze boiler met 100 liter van Aparici daar stoot je niet je hoofd tegenaan omdat het een platte uitvoering is. Mede mogelijk gemaakt door de twee aanwezig aparte watertanks.

Een dubbele watertank is aanwezig met ieder een verwarmingselement. en dit zorgt er ook nog eens voor dat het water snel is opgewarmd. 

Als je ruimte wilt besparen dan is dit de ideale boiler in het interieur. Maar ook in de keuken zal dit een geschikt apparaat zijn.

Smart controller = energiezuinig

Als de ECO smart controller geactiveerd wordt dan zal deze de eerste acht dagen jou verbruik op gaan meten.

Daarna vervolgen in een zeer zuinige stand. Activeer deze controller om energiezuiniger om te gaan met water.

Monteren zowel horizontaal als verticaal

Het mooie aan deze boiler is dat een horizontale montage mogelijk is. Lever niet in op ruimte en hang boven een deur of kast. kan worden gemonteerd. Op deze manier hoef je niet in te leveren in ruimte.

Vooral ideaal in jou tiny woning, kleinere badkamer of vakantiewoning.

Hoeveel personen is 100 liter Aparici boiler ?

Als eerste is het verstandig om je regendouche weg te doen en een eco douchekop aan te schaffen.

Want met een boiler dien je je douchegedrag aan tepassen. De eco douchekop geeft 8 liter water per minuut. En met een regendouchekop zit je al snel op 20 liter water per minuut.

Met een normale douchebeurt kunnen er 3 personen achter elkaar douchen. Mocht het water wat kouder zijn, dan moet de laatste persoon even wachten tot het boiler water weer is verwarmd.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Aparici 100 liter boiler?

Ben je op zoek naar deze boiler? Alle prijzen, informatieen bestellen is te vinden op de website van warmteshop.eu via de link Elektrische boiler 100 liter, Aparici Eficiente Plus.

https://warmteshop.eu/product/elektrische-boiler-100-liter-aparici-eficiente-plus/