Accent Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Een foto in glas staat goed in ieders interieur

Een foto in glas is een echte eyecatcher en net even anders dan een foto in een lijst. Het geeft het interieur dan ook een unieke uitstraling. Een foto in glas komt het beste in zijn recht in een modern en strak interieur, maar kan ook zorgen voor een unieke uitstraling in een industrieel of knus interieur.

Een foto in glas

Een interieur creëren met een unieke uitstraling? Bestel een foto in glas. Met behulp van de nieuwe fotoprinttechnologie kunt u uw foto’s op glas afdrukken en zo snel en gemakkelijk prachtige, professionele en verbluffende afbeeldingen maken. Ook kunt u iemand anders verrassen met een foto in glas. Een leuk, persoonlijk en uniek cadeau die er ook nog eens voor zorgt dat het interieur van de ontvanger een unieke uitstraling krijgt. Wie wilt dat nou niet? Ontdek welke foto’s het beste tot zijn recht komen in welk interieur. Er zijn veel verschillende vormen, maten en prijzen als het gaat om foto’s in glas.

Landschapsfoto’s in glas

Landschapsfoto’s hebben vaak prachtige levendige kleuren. Door foto’s op glas af te drukken, worden de kleuren helderder en dieper, zodat u meer details ziet. Beschikt uw woonkamer nog over veel lege muren? Kies dan voor een groot formaat foto op glas, zodat de foto een echt springend middelpunt in uw interieur wordt. Het creëren van een gevoel van natuur in uw woonruimte brengt rust en ruimte. Bovendien kan een natuurfoto op glas een mooie aanvulling zijn op uw interieur en iets persoonlijks met zich meedragen. Kies een foto die voor u belangrijk is. Dat kan uw favoriete bloem zijn of een dier dat veel voor u betekent. Bijvoorbeeld een machtige leeuw, die staat voor trots en vertrouwen, maar deze straalt tegelijkertijd ook rust uit. Door de glans van het glas komt de afbeelding goed tot zijn recht. De kleinste details van de natuur zullen tot in detail te zien zijn. Als u uw interieur nog persoonlijker wilt maken, heeft u de mogelijkheid om uw foto’s op het glas te laten drukken, die persoonlijk veel voor u betekenen zoals bijvoorbeeld uw huisdieren of een huis, stad of gemeente die van bijzondere waarde is.

Foto’s van familie in glas

Foto’s van speciale dagen zoals uw bruiloft, een foto van de verjaardag van uw kind of de eerste zwemles van uw kind. We kunnen genoeg speciale dagen bedenken die een plek op de muur verdienen. Zo kunt u nog jaren genieten van deze prachtige foto’s. Denk hierbij ook aan portretfoto van uw familie. Portretfotografie richt zich op het gezicht of bovenlichaam van de persoon. Het is belangrijk dat het gezicht niet aan de schaduwkant staat. Bij plexiglasfotografie wordt de aandacht gevestigd op de lichte delen van de foto. Daarom is plexiglas zeer aantrekkelijk voor foto’s die met zorg en bij goed licht zijn genomen. Plexiglas voegt veel toe aan deze bijzondere foto’s. Foto’s in glas van familie brengen een rustige en vriendelijke sfeer in uw interieur.

Waar komt de foto in glas het beste tot zijn recht?

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor de perfecte foto, kan het zijn dat u al een perfecte plek voor de foto in gedachten hebt, maar ook dit kan een moeilijke opgave zijn. Het is belangrijk dat de foto in glas goed oogt. Je kunt allereerst de afweging maken welke ruimte meer sfeer nodig heeft. Denk hierbij aan de badkamer, keuken, woonkamer of de slaapkamers. Zodra de foto in glas binnen is, kun je deze natuurlijk verplaatsen en nagaan welke plaats het beste aansluit bij de foto. Hangen er al andere foto’s of schilderijen? Denk dan goed na over welke prints je naast welke prints wilt hebben. Probeer ook verschillende hoogtes uit.

Voordelen van een foto in glas

Zodra je kiest voor een foto in glas om meer sfeer te creëren, zijn er voordelen ten opzichte van een normaal schilderij of een foto in een lijst. Er wordt namelijk altijd veilig en gehard glas gebruikt. Het glas zal dan ook moeilijk tot niet te breken zijn en kan op vele plaatsen veilig geplaatst worden. Ook wordt de foto aan de binnenkant van het glas aangebracht en kan deze niet beschadigen. Een foto in glas is ook nog eens makkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld een schilderij of een foto in een lijst. Daarnaast zijn de foto’s hittebestendig. De foto kan dan ook zonder moeite in bijvoorbeeld de keuken of boven een open haard geplaatst worden.

Zelf een foto in glas laten bedrukken?

All-incrystal kan veel voor u betekenen met een foto in glas. Ook op zakelijk gebied. Er is volop keuze qua vormen, maten en prijzen. Voor iedereen wat wils. De wensen staan centraal en maatwerk is dan ook mogelijk. Ontdekt u het veelzijdige aanbod op www.all-incrystal.nl.

https://www.all-incrystal.nl/