Accent Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Een canvas als blikvanger

Wil je je woning net wat meer pit geven? Of misschien ben je wel al lang op zoek naar een schilderij, maar vind je net niet wat je wil? Dan moet je zeker de mogelijkheden van een canvas eens bekijken. Met een canvas kan je werkelijk alle kanten uit. Je kiest zelf de afbeelding en het formaat, zodat jouw canvas steeds perfect tot zijn recht komt.

Ontelbare opties met een canvas doek

Waar je bij een schilderij gebonden bent aan het doek en een vast formaat, zijn bij een canvas de mogelijkheden onbeperkt. Je kiest zelf tot op de millimeter nauwkeurig de afmetingen én de afwerking. Heb jij je canvas het liefst op dibond, plexiglas of zelfklevend? Het zijn slechts enkele van de mogelijke opties. Op die manier kies je zelf de grootte en de uitstraling van je canvas doek. Bovendien heb je de keuze uit duizenden foto’s die je kunt laten drukken op je canvas.

Liever een eigen foto? Ook dat kan. Kies je voor een canvas van Canvaswinkel.nl, dan stuur je makkelijk je eigen foto door. Deze wordt vervolgens gedrukt, waarna je die razendsnel bij je thuis ontvangt en kan genieten van een unieke canvas.

De vele voordelen van een canvas

Een schilderij moet je opspannen en onderhouden, maar naar een canvas heb je amper omkijken. Bovendien hebben UV-stralen geen impact en is een canvas zelfs waterproof. Een formaat tot wel 3,5 meter is mogelijk, waardoor je werkelijk voor een enorm exemplaar kunt gaan. Op die manier kun je ook grote ruimtes opvullen met een stevige canvas.

Ga je voor een canvas van Canvaswinkel.nl, dan ben je bovendien zeker van geweldige kleuren en 10 jaar kleurgarantie. Niet voor niets behoort deze website al jaren tot de betere en leveren ze dagelijks heel wat exemplaren af. Reken verder op garantie en een vlot bereikbare klantenservice. Het gaat immers om een Nederlands bedrijf en dat maakt bij vragen een wereld van verschil.

Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van de uitstraling van jouw canvas.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas/