Accent Wonen
Image default
Kamers en ruimtes

Wat hangen we voor de ramen?

Dat is nog eens een goede vraag! Als je net bent verhuisd of je hebt een renovatie achter de rug, dan is de woonruimte of slaapkamer pas echt af als er iets voor je ramen hangt. Keuze genoeg! In soorten, kleuren, dessins, materiaal en ophangsystemen. Als je weet wat je wilt, ben je er dan al? 

Keuze gemaakt en dan?

Stel; je gaat voor een lichte vitrage en kiest ervoor dit te combineren met overgordijnen. Je hebt een kleur en stof gekozen, kunnen ze dan gemonteerd worden? Bijna! Want weet je dat er ook verschillende bedieningssystemen zijn? Welke ophangmogelijkheid of plooi wil je? Niet de eerste zaken waar je aan denkt bij nieuwe gordijnen, maar zo bepalend voor de uitstraling. We helpen je een handje!

Gordijnen op maat

Wanneer je bij een speciaalzaak je nieuwe gordijnen koopt, worden ze bijna altijd op maat gemaakt. Wel zo prettig; dan krijg je ze exact zoals je ze hebben wilt en laat je ze door dezelfde vakmensen ophangen, dan weet je dat ze perfect aansluiten op je ramen. Bij deze woonwinkel in Zeist vind je deze vakmensen. Ze adviseren, denken met je mee en meten en monteren jouw nieuwe gordijnen, volledig volgens jouw wens en afspraak.

Heb jij zelf al nagedacht over de verschillende soorten plooien? Want welke kies je? Gordijnen met een enkele plooi? Of liever een dubbele of zelfs een waveplooi? In de woonwinkel kan je de verschillende plooien bekijken en hoe ze vallen per stof. En welke gordijnrails ga je kopen? Ook hierin is de keuze ruim. En wist je dat je er zelfs voor kan kiezen of je de gordijnen met de hand wilt bedienen of dat je dit volledig elektrisch laat gebeuren? Alleen daarom al kan je niet zonder vakmensen! Ga eens langs in Zeist, want daar is afspraak, afspraak!