Accent Wonen
Image default
Tuin inrichting

De trend rondom steenkorven

De trend rondom steenkorven

Steenkorven zijn mooi en vormen een geweldige aanvulling op elke tuin. Ze zijn perfect voor het opbergen van kleine planten, tuingereedschap of iets anders dat je uit het zicht en droog moet houden. Maar kunnen ook dienen als tuinafscheiding of puur ter decoratie. Er zijn zelfs steenkorf tuinhaarden beschikbaar.

Waarom kiezen voor de steenkorf in de tuin

 

  1. Een verscheidenheid aan stijlen en maten om uit te kiezen

  • Wij hebben de perfecte steenkorf voor jou! We hebben een breed scala aan ontwerpen, kleuren, vormen en maten beschikbaar, dus u zult er zeker van zijn dat u degene vindt die het beste bij u past.

 

  1. Levering is snel en gemakkelijk

 

  • Elk van onze steenkorven wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft niet te worden gemonteerd. 

 

  1. Unieke tuin

 

  • Steenkorven zijn een geweldige manier om wat extra flair aan uw tuin toe te voegen. Ze zijn ook geweldig in het bieden van privacy, terwijl ze ook geluid dempen.

 

  1. Duurzaamheid

  • Nog een groot voordeel van steenkorven is dat ze door het gebruik van de materialen metaal en natuursteen, ontzettend lang meegaan. Je kunt ze ook gemakkelijk mee verhuizen naar een nieuwe locatie. Zo heb je jarenlang plezier van de steenkorf in je tuin.

Steenkorven of schanskorven 

In nederland worden steenkorven in de volksmond vaak schanskorven genoemd. Deze benamingen betekenen hetzelfde. Het zijn allebei metalen korven gevuld met verschillende soorten stenen. Het officiële nederlandse woord is een steenkorf.

 

Maat van de steenkorf

Omdat natuurlijk geen enkele tuin hetzelfde is, zullen in veel tuinen de standaard verkrijgbare maten steenkorven niet passend zijn. Daarom is er de mogelijkheid om steenkorven op maat te laten maken.

 

https://gard-care.com/producten/steenkorven/